bir kaç soru BFTR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ucgenbody

Yeni Üye
arkadaşlar salonda yaptıgım bir kaç haraket varda onların ne işe yaradığını sorucam sizlere

ters mekik 3x30
sopayı omuzlarının arkasına alarak sağa sola çevirme 3x100
ayakta dik durup yana ve sola doğru ellerimi sırayla diz kapağıma kadar indirmek ve kaldırmak 3x100

peki ne işe yarıyor bu haraketler? mesela ters mekik hangi kasları çalıştırıyor vs?

Ters Mekik Karın kasını çalıştırıyor galiba alt karındı.Ben uyguluyorum ama zararlı olduğunu bir abi söylemişti ama şöyle ayaklarını şurdan şuraya kadar kaldır demişti.Bide o 3. eğilme olayını ben ısınmada yapıyorum 3x20 yapıp bırakıyorum.2. hareketi hiç yapmıyorum.

ters mekikde karnımda ufacık yanma hissetmiyorum sadece in kalk yaparken belim ağrıyor.

Ters mekik karından ziyade bel kaslarıyla alakalı bir hareket.
Ancak disklere zarar verme potansiyeli var.doktor cumlesidir.
Diger iki hareket yan karın yaglarini yakmak icin yapilir ise yaradigi zannedilir.

ilk ay yapıyımda 2.ay programında hocayla uzun uzun tartışcam 2. ve 3. yazdıgım haraketler için çünkü çok saçma haraketler terde attırmıyor o yağlar nası gitsin ki :S

Hareketlerin sayıları abartılı
Ters mekik alt sırt
Sopa çevirme yan krın
Diğeri esneme
Ama böyle antreman olmaz

Yağlar zaten o hareketlerle gitmez.
Cardio ve diet sarttir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:42 ----------

Kaldıki karın abs icin cok daha iyi hareketler var.forumda bulabilirsin.
Basarılar.

arkadaşlar bu kardiyo günün haraketleri isterseniz o günün programını yazıyım size

20dk eliptical
15dk bisiklet
10dk ip atlama

sopayla yana ve sola esneme
diğer anlattığım esneme
normal mekik
ters mekik

ve program bitiyor. kötümü sizce?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı