Bir Kız Seviyorum Ama Açılamıyorum Help Me Please

raso28

Üye
Merhaba body forum üyeleri bu site konu bu konu için uyumlu değil ama görüş almam gerek ben aynı sokak ve aynı sınıfta olduğumuz bir kızı seviyorum kızın da beni sevdiğini düşünüyorum çocukluğumuz beraber geçti çok samimiyiz onun sevgilisi yok bir keresinde gece dışarda tek ikimiz kalmıştık baya konuştuk dertleştik elle temas kurduk ayrılırken kız hep böyle olalım demişti konuşurken gözlerimizin içine bakıyoruz ben ona sadece baktıkça bile mutlu oluyorum ama ona sevdiğimi nasıl söyleyeceğim ya da nasıl belli edeceğim yardım edin

Merhaba body forum üyeleri bu site konu bu konu için uyumlu değil ama görüş almam gerek ben aynı sokak ve aynı sınıfta olduğumuz bir kızı seviyorum kızın da beni sevdiğini düşünüyorum çocukluğumuz beraber geçti çok samimiyiz onun sevgilisi yok bir keresinde gece dışarda tek ikimiz kalmıştık baya konuştuk dertleştik elle temas kurduk ayrılırken kız hep böyle olalım demişti konuşurken gözlerimizin içine bakıyoruz ben ona sadece baktıkça bile mutlu oluyorum ama ona sevdiğimi nasıl söyleyeceğim ya da nasıl belli edeceğim yardım edin
bunuda biz mi söyleyelim sana mesaj vermiş hoşlanıyorum diye tam emin değilim ama %90 eminim

Mesaj at .Sevmek ve sevilmek ayıp bir şey değil.Cesaretini toplayıp konuşmalısın.Yüzyüze konuşamıyorsan mesaj atman daha iyi.En fazla hayır der ölmessin yada dünyanın sonu değil.Sahip çıkmassan biri gelir sahip çıkar.Fazla bekletmeye gelmez.

Dogru :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gece dışarda tek ikimiz kalmıştık baya konuştuk dertleştik elle temas kurduk ayrılırken kız hep böyle olalım demişti konuşurken gözlerimizin içine bakıyoruz
dostum millet bunu sevgisiyle anca yapıyo :D :D yani git konuş bu kadar olaydan sonra neyinden çekiniyosun :D

Dostum uzun zaman olmuş ama benim başımdan boyle bir olay geçti bir kenara çekip konustum.Biz sadece knk yız oyle kalıcaz dedi daha cok sorun olmasın diye alakamı kesmek zorunda kaldım.Simdi kendisi benle iletişime geçmeye çalışıyor ama ben suanda başkasıyla cıkıyorum ve oldukca mutluyum.

Back
Yukarı