Bir hatam mi var

Selamun aleykum abilerim benim programim su full body yapiyorum
10dk isinma
》leg press 90kg 3x15
》leg curll 50kg 3x15
》leg ext.50kg 3x15
》bench press 3x15
》incline bench press 3x15
》dicline bench press 3x15
》military omuz press 3x15
》barbell omuz press 3x15
》low row 3x15
》lat pully 3x15
》push down 3x15
》reverse push down 3x15
》sirta cekis 3x15
》 3 adette biceps hareketi onlarda 3x15
Hepsini yapiyoeum beslenmede tamam ama gecen hafta 4 gun spora gidemedim bu pazartesi tkrar gittim ama gec3n hafta carsamba kadar agir giremedim bu carsambada gittkm yine agir giremwdim neden dir acaba
Bench press incline dicline bench pressler 50 kg 3x15 her hareket
175cm boy
75 kg
Not: Bu hafta biraz hastayim birde sinav haftasi acaba ondan olmus olabilirmi gecen haftaya bazaran agir giremememin sebebj sizce
Simdiden tesekkur ederim
Hatam varsa soylerseniz sevinirim programda

Programı görünce yazmadan geçemedim, ben daha yeniyim aşırı bir bilgim yok ama programın çok fazla geldi muhtemelen yeteri kadar dinlenmediğin için olabilir, benimde boy 1.77 kilo 66 haftada 3 gün günde 2 bölge çalısıyorum ve bir bölge için en fazla 4 egzersiz yapıyorum gayet etkili oluyor

Programı görünce yazmadan geçemedim, ben daha yeniyim aşırı bir bilgim yok ama programın çok fazla geldi muhtemelen yeteri kadar dinlenmediğin için olabilir, benimde boy 1.77 kilo 66 haftada 3 gün günde 2 bölge çalısıyorum ve bir bölge için en fazla 4 egzersiz yapıyorum gayet etkili oluyor
Eyw kardesim yok ya ilk defa bu hafta oldu biraz hasta gibiyim birde sinav stresi var onsan olabilirmiki acaba

Tavsiyem programı 2 ye böl. Birer gün ara vererek yap veya 2 gün yap, 1 gün ara ver şeklinde devam et.. Daha verimli olur.

Hem kaslara Dinlenme fırsatı vermiyorsun, hemde 10 hareket yapıp aşırı yoruyorsun. Sonuçda enerjin bitiyor ve yeniden dolduramıyorsun. Bu arada da kas liflerinin yenilenmesine imkan tanımıyorsun. Sonuçda yaşadıkların antreman şekline göre normal..

şimdi sana bi tarif vercem o tarifi günün 6 öğünü ye duymuşsundurki prinç lapası 2 bardak pirinc lapası 2 bardak suda haşla bu zaten şişcegi icin sana spora kadar yeter 6 büyük bir haşladıktan sonra büyük bir kabın icine dök tavuk göğüsünü blenderda toz haline getir tabi haşlayıp blenderla sonra pirinc lapasının icine dök ondan sonra 5 tane yumurta betazınıda ince kücük şekilde doğra onuda pric lapasının icine maydonozu ince kücük şekilde doğra onuda pirinc lapasının icine dök karışştır saat akşam 7 de sopora gidiyosa şu şekilde yiceksin 9 12 2.5 3.5 5 olacak

şimdi sana bi tarif vercem o tarifi günün 6 öğünü ye duymuşsundurki prinç lapası 2 bardak pirinc lapası 2 bardak suda haşla bu zaten şişcegi icin sana spora kadar yeter 6 büyük bir haşladıktan sonra büyük bir kabın icine dök tavuk göğüsünü blenderda toz haline getir tabi haşlayıp blenderla sonra pirinc lapasının icine dök ondan sonra 5 tane yumurta betazınıda ince kücük şekilde doğra onuda pric lapasının icine maydonozu ince kücük şekilde doğra onuda pirinc lapasının icine dök karışştır saat akşam 7 de sopora gidiyosa şu şekilde yiceksin 9 12 2.5 3.5 5 olacak
Eyw kardesim[DOUBLEPOST=1490893706][/DOUBLEPOST]
Hem kaslara Dinlenme fırsatı vermiyorsun, hemde 10 hareket yapıp aşırı yoruyorsun. Sonuçda enerjin bitiyor ve yeniden dolduramıyorsun. Bu arada da kas liflerinin yenilenmesine imkan tanımıyorsun. Sonuçda yaşadıkların antreman şekline göre normal..
Sagol tkrardan da 48 saat dinlenip oyle gidiyorum

Ağırlığı basamanın bir çok sebebi olabilir. İçtiğin su,yediğin yemek,dinlenmemiş olman,stresli olman hepsi olabilir.
Bu arada program ağır falan değilde çok fazla gereksiz hareket var.
leg ext.
decline b. press
barbell omuz press

Bunlar programında gereksiz hareketler. Biceps-Triceps içinde 1er hareket girmen yeterli.Hatta incline b.press bile gereksiz olabilir.Onun yerine fly eklemen daha iyi olur.
Bench press yetecektir sana su konumda.İyi sporlar.

Ağırlığı basamanın bir çok sebebi olabilir. İçtiğin su,yediğin yemek,dinlenmemiş olman,stresli olman hepsi olabilir.
Bu arada program ağır falan değilde çok fazla gereksiz hareket var.
leg ext.
decline b. press
barbell omuz press

Bunlar programında gereksiz hareketler. Biceps-Triceps içinde 1er hareket girmen yeterli.Hatta incline b.press bile gereksiz olabilir.Onun yerine fly eklemen daha iyi olur.
Bench press yetecektir sana su konumda.İyi sporlar.
Eyw kardesim buyuk ihtimal hem hastaligin hemde sinav stresinden olabulur

Back
Yukarı