Merhaba arkadaşlar,
ilk önce geçmiş olsun Drago.
TESTESTERON arkadaşın yazdığına kesinlikle katılmıyorum. Verdiği kaynakta Testest. jinekomasti yapıyor yazmıyar. Testo. artırmak için kullanılan steroidlerin (Anapolon ve Sustanon) jinokomasti yapıyor çok doğru ÇÜNKÜ bu ilaçlar testo. artırtığı için jenokomasti olmuyor.
Bu ilaçların jenokomasti yapmasının nedeni vücutta bunları östrejene dönüşmesi. Bilhasa Anapolon östrejen miktarının aşırı derecede artmasına sebep oluyor.
Neyse gelelim Dragonun jenokomastisine.
Fotoğraflarda pek bellei olmuyor. Zaten jenokomasti ille gözle görülür diye birşey yok (başlangıçta). Bende başladığında bezelye büyüklüğünde bir sertleşmeyle başladı. Sanki derinin altınada bir bezelye vardı ve dokunulduğunda aşırı acıyordu.
Almanyada bir Doktora gittim oda ameliyet olmam gerektiğni söyledi. Bende başka bir Doktora gittim ve bir önerisini beklemeden bana söylediğim ilaçları yazmasını söyledim ve oda yazdı.Doktor böyle bir tedaviden bilgisi olamadığını ve başarılı olacağını sanmadığını söylede. Sadece üç hafta sonra jenekomastim kayıp oldu.
Bu durumu şimdiye kadar üç sefer yaşadım ve her seferinde jenekomastim kayıp oldu.
Ben tedavimi antiöstrejenlerle yapıyorum ve ameliyet yerine ilk etapta ilaç tedavisini denemeni öneririm.
Bu ilaçlardan biri olabilir: Tamoxifen, Exemestan veya Aramozin. Bunlar kadınlarda meme kanserinde kullanılan ilaçlar ve özellikle meme bölgesinde etkililer.
Tabiki Doktor değilim ama ben bunları yaşadığım için söylüyorum.
selamlar