Bir Gün Ağırlık Bir Gün Kardio (Lütfen yardım)

Değerli kardeşlerim ve abilerim merhabalar.

Son 6 ayda güzel bir kardiyo programı ile 16 kilo verdim.

Şimdi kas yapmaya vücut geliştirmeye başladım. Bunun için sadece ağırlık çalışmaya başladım bir aydır kaslarda ufak gelişmeler var gibi ama göbeğim çıktı yani sanki biraz yağlandım gibi hissediyorum.

Bu bakımdan, bir gün kardiyo, bir gün ağırlık antrenman programı yapsam nasıl olur

3 gün kardiyo, 3 gün ağırlık, bir gün istirahat.

Protein tozu ve kardiyo öncesi de cartinite kullanmak.

Ne dersiniz hem yağ yakmak hem de kas yapmak istiyorum.

Boy 167 kilo 64 bu arada

kilon boyuna göre fena değil, aşırı zayıflayarak kas yapmak zordur hele ki bu kış dönemlerinde , kilon belli bir seviyede onun için öldürücü ağırlık idmanları yap, kardio abartma, yağ yakacam derken kas öldürme, kışın bu işin kuralıdır , kas istiyorsan kas ile birlikte kilo alacaksın (pis beslenme değil tabi ) yaz gelmeden 2-3 ay önce sağlam diyete girip yağ yakıp kasları ortaya çıkaracaksın. haftada 3 gün sadece kardio yapmak bana göre amacına uygun değil. eğer çok istiyorsan ağırlık idmanlarından sonra 500 kalorilik yürüyüş koşu yap yeterli olacaktır. Çok kardio her zaman yağ yakmaz...

ben 1 aydır bir bardak suya sirke karıştırıp her gün içiyorum. Bir de her gün kiraz saplı çay veya kayısılı çay içiyorum. Bunlar sallama çay. hazır var. Son 1 ayda gözle görülür biçimde inceldim. Ben de işe yaradı.

Bu fotoğraftaki idman programını uygulayıp hem yağ yakıp en önemlisi kas yapabilir miyim acaba ? 3 gün ağırlık 3 gün kardiyo 1 gün dinlenme şeklinde.
Bu arada cevap veren herkesten Allah razı olsun :)

Eklentiler

• 20181204_135108.jpg
    20181204_135108.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 398
Back
Yukarı