Bir Ektomorfun 7 aylık gelişimi

soncirit

Üye
Spora 01.01.2014'de başladım, hayatımda yeni bir sayfa açmak istedim ve kendime söz verdim. 21 yaşındayım, 187 boyundayım. vücut tipim ektomorf. Başlangıç kilom 80 idi. şuan 75 kiloyum. kol ölçüm şuan 35 cm spora başlamadan önce 30 du. Yaz geliyor diye hacimlenmedim spora başladığımdan beri. Ramazandan sonra 90 kiloluk bir bulk hedefliyorum sağlam bir suplement kürüyle.az çok alt yapı oluşturduğumu düşünüyorum, hedeflerim var inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. Yorumlarınızı Bekliyorum :)

ata1.jpg

ata2.jpg

ata3.jpg

ata4.jpg

Sıkı fit bir vücut olmuş. Tebrik ederim.
Eski halin klasik bir erkek. Yeni halinle zaten plajda insanlar tarafından fark edilebilen sportif bir kimliğe girmişsin. Umarım hedeflerin doğrultusunda gidersin.
Başarılar diliyorum...

Sıkı fit bir vücut olmuş. Tebrik ederim.
Eski halin klasik bir erkek. Yeni halinle zaten plajda insanlar tarafından fark edilebilen sportif bir kimliğe girmişsin. Umarım hedeflerin doğrultusunda gidersin.
Başarılar diliyorum...
Teşekkürler iyi dilekleriniz icin. Kas yapmadan direk yaza hazirlandigim icin biraz hacimsiz oldu ama genede bu sporu tanimis oldum 7 ayda. Seneye yazı sabirsizlikla bekliyorum...

Back
Yukarı