mr_dildo
Üye
sanırım 187 boyla 58 kilo olan bir yaratığı zihninizde kolay kolay canlandıramazsınız. evet, işte o yaratık "bendim". hala da "benim" sayılır. 6-7 ay kadar bb yaptım ancak ilk 2-3 ay hiçbir supplement kullanamdım. ve kilom 60 a kadar çıktı. daha sonra bsn true-mass lean mass gainer adlı ürünü kullandım yaklaşık 2,5 ay kadar ve 2-3 kilo daha aldım. 63ü vurdum. ama össye hazırlandığım için (sınav da yaklaştı bu arada) bırakmak zorunda kaldım. 2 aydır salona gitmedim ve tartılmadım. ne durumdayım kilo olarak bilmiyorum. ama geçenlerde kız arkadaşlarımla takılırken mateja kezman'ın bir resmini gördüler. içleri gitti resmen. adamdaki - kas desen değil, ama yağ da yok- hani kıskandığımdan değil ama kolayca yapılabilecek bir vücudu var. karın kaslarım çok çabuk gelişme göstermişti ve iyi de bakıyordum onlara ancak bıraktığım için söndüler :'( neyse, biraz şaka ile karışık biraz da gerçekçi olarak 1-2 senede bu vücuda ulaşabilineceğini söyledim. keşke bırakamasaydım diyorum bb'yi. her yaz yaşadığım sıkıntıyı sadece yazları değil ama olsun, bundan böyle yaşamak istemiyorum. elimde bir kg kaldı bu gainerdan. bunu da kullanarak acil kilo almam lazım. öğrenci işi bir menü bulamadım henüz. ancak çıkıp da 2 sene sonra o arkadaşlara baklava dilimlerimi, göğüslerimi gösterince onların yüz ifadelerini görmek istiyorum. kararlıyım, fit bir vücuda kısa zaman içinde ulaşacağım. bu kilo alma- beslenme konusunda yardıma ihtiyacım var. hareketleri biliyorum, eve dumbell alıp yapabilirim. salona da gidebilirim ama sınav yaklaştığı için 2 aylık dönemde bu uzak görünüyor. lütfen bana yardım edin, bir program hazırlamalıym. artık ben de kasılmadan, istediğimi giyerek gezmek istiyorum
şimdiden teşekkürler
(göbek sorun değil, eritme konusunda üstüme yoktur)

(göbek sorun değil, eritme konusunda üstüme yoktur)