andromedia
Üye
öncelikle arkadaşlar bu sadece bir aylık bir program okul bitti ve yapacak başka işim yok(kpss'ye çalışmak hariç =). 3 aydır vg ye düzenli olarak devam ediyorum. son bir haftadır suplement kullanmaya da başladım( Universal Nutrition
Gain Fast).erken olduğunu biliyorum ama antremanlarda normalde kaldırdığım ağırlıkları kaldıramamaya başlayınca almak zorunda kaldım. malum öğrenciyim beslenmem her zaman istediğim gibi olmuyor. konuya dönecek olursak bir program hazırladım ve sizinle paylaşmak istiyorum. program biraz ağır. vücudum heryerini çalıştırmak istiyorum bu yüzden bölgelerden vazgeçemedim ve biraz ağır bir program oldu. programı iyileştirmek için yardımcı olabilirseniz sevinicem.
PAZARTESİ/CUMA günleri bu program
10dk ısınma
20dk koşu
5 dk bisiklet
bench press 40kg
GÖĞÜS 3x10 , 13-14-15kg
dumbbell ıncline bench press
dumbbell bench press
barbell decline bench press (42.5kg)
BİCEPS
ez bar close grip curl 5kg
ez bar preacher curl 2.5kg
dumbbell one arm curl
KARIN
süper set var( bel karın karın şeklinde)
crunch
leg raise
ÇARŞAMBA/ PAZAR günleri de bu program var
10dk ısınma
20 dk koşu
5dk bisiklet
bench press 3x10 40 kg
SIRT
wide-grip lat pulldown 3x10 55kg
wide-grip pulldown behind the neck 45kg
bide makaralı bir alet var adını int.aradım ama bulamadım onunla omuz kanat çalışmalarım var =)
KARIN
süper set
crunch
leg raise
Arkadaşlar program bu şekilde kendim hazırladım10saattir forumu bu programı hazırlamak için araştırıyorum aslıda daha hafif ve dağınık hazırlayacaktım ama kıyamadım ya istediğim gibi gelişemezsem diye bu taslak başlıcam zorlandım üzerinden geçicem ama TAVSİYELERİNİZ ŞİDDETLE BEKLİYORUM!!!!bench_O
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:41 ----------
bu arada türkçem için kusura bakmayın sabahın 3'ünde yazınca fazla dikkat edememişimduh
Gain Fast).erken olduğunu biliyorum ama antremanlarda normalde kaldırdığım ağırlıkları kaldıramamaya başlayınca almak zorunda kaldım. malum öğrenciyim beslenmem her zaman istediğim gibi olmuyor. konuya dönecek olursak bir program hazırladım ve sizinle paylaşmak istiyorum. program biraz ağır. vücudum heryerini çalıştırmak istiyorum bu yüzden bölgelerden vazgeçemedim ve biraz ağır bir program oldu. programı iyileştirmek için yardımcı olabilirseniz sevinicem.
PAZARTESİ/CUMA günleri bu program
10dk ısınma
20dk koşu
5 dk bisiklet
bench press 40kg
GÖĞÜS 3x10 , 13-14-15kg
dumbbell ıncline bench press
dumbbell bench press
barbell decline bench press (42.5kg)
BİCEPS
ez bar close grip curl 5kg
ez bar preacher curl 2.5kg
dumbbell one arm curl
KARIN
süper set var( bel karın karın şeklinde)
crunch
leg raise
ÇARŞAMBA/ PAZAR günleri de bu program var
10dk ısınma
20 dk koşu
5dk bisiklet
bench press 3x10 40 kg
SIRT
wide-grip lat pulldown 3x10 55kg
wide-grip pulldown behind the neck 45kg
bide makaralı bir alet var adını int.aradım ama bulamadım onunla omuz kanat çalışmalarım var =)
KARIN
süper set
crunch
leg raise
Arkadaşlar program bu şekilde kendim hazırladım10saattir forumu bu programı hazırlamak için araştırıyorum aslıda daha hafif ve dağınık hazırlayacaktım ama kıyamadım ya istediğim gibi gelişemezsem diye bu taslak başlıcam zorlandım üzerinden geçicem ama TAVSİYELERİNİZ ŞİDDETLE BEKLİYORUM!!!!bench_O
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:41 ----------
bu arada türkçem için kusura bakmayın sabahın 3'ünde yazınca fazla dikkat edememişimduh