Bir Bodycinin En İdeal İşi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ticaretle uğraşıyorum makina satıyorum aynı zamanda makina ve işletme mezunuyum.yani eğitimini aldığım işi yapıyorum. vücüt geliştirme benim için bi hobi ve kendime ayırdığım özel bi zaman gibi oldu.

ama profesyonel biri için salon antrenörlüğü/işletmeciliği,güvenlik,kolay bi iş olurdu

yada kasap veya et ürünleri satmakda iyi olurdu besin sorununu kökden halletmiş olurdun :oops:

efes te güvenlik...

en ideal iş iş olmaması sponsor bulup onun sayesinde yeyip içip şişirmek :D

bence bu sporu yaparım dıyen ıs tanımaz ben gunde 12 saat calısıyorum hafatda 4 gun sporla ugrasıyorum gayet memnunum ısımde agır ıs azımlı fare dosemeyı deler bence :badgrin:

brooklyn35 in dediği gibi bende 12 saat çalışıyorum ve hep ayaktayım ve bilek gücü yaptığım iş boru büküyorum ama yinede haftada 4 gün gitmeye çalışıyorum salona bu işler azim işi arkadaşlar emrah sen en çok hangi işi seviyorsan onu yap am unutma burası türkiye silahlı koruma güvanlik v.s olacaksan arkanda dayın olacak sırtını dayayacağın yani kendine güvenle bitmiyor bu işler ama sponsor işi kafama yattı bende sponsor arasam nasıl bulabilirim acaba bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?...

ben muhendisim..babam kasap ileridede kismetse bursada cok gusel bi salon acmayi dusunuyorum:)

aslında en ideali spor salonu sahibi olmak yani spor salonu işletmektir..tabi bunu kariyer olarak düşünüyorsanız..çoğu pro.nun da amacı yeterli kazancı elde edip salon açmaktır..

ben devlet memuruyum masabaşı çalışıyorum hiç yorucu değil işim spor yapmamı hiç engellemiyor.bir vucutcu için en iyi iş masabaşı işi bence.

Ben de öğretmenim. Şuan kadro bekliyorum; ama olaya şöyle bakmak lazım. Vücudun da işe yarayacağı bir iş mi? yoksa vücut geliştirmeyi engellemeycek bir iş mi?
Define 100 kilo olabilmek öğretmenlikte bana hiçbir avantaj sağlamayacaktır. Ama güvenlik olarak define 100 kilo olabilmek size iyi prim yaptırır.
Emrah, vücut geliştirmeyi engellemeyecek bir işi soruyor. Devlet memuru olmayı düşündüğünü sanmıyorum, hem uzun bir maraton. Lakin güvenliğinde çeşitleri var. Mobil halde değilsen, yani kapıda dikilenlerden ya da klübede oturanlardan olursan bence süper dinlenirsin. İstediğin saatte istediğini yiyebilir, supplementlerini de zamanında tüketirsin. 4-5 sene sonra da birikimlerinde iyi bir salon açabilir, engin tecrube ve bilgilerini müşterilerine sunabilirsin. Senin planladığın da bu sanırım.
Belki de şampiyon olur; bu işte umduğundan fazla para kazanırsın. Kim bilir...

özelde çalışanlar ne alıyor bilmiyorum ama kamuda güvenlik işinde olanlar 600-700 den fazla almaz..o parayla da spor salonu açmak oldukça zor olsa gerek...

Öğrenciyim üniversitede ve part-time işte çalışıyorum. Bu sporu yapabilmek için tv izlemek diye bir kavramı hayatımdan çıkardım. Ayrıca unutmamak gerekir insanın kendine zaman ayırması en iyi stres gidericidir.

öğretmen olucam artık tenefüslerde ara öğün ,suplement falan yaparız artık işin yoksa çocukların hocam o içtiğiniz ne gibi sorularına cevap yetiştir :) Sergio Olive günde 14 saat çelik fabrikasında çalışarak aynı zamanda yarışmalara hazırlanıyormuş Küba dan geldiği zamanlarda.

Back
Yukarı