bir bayanın low carb beslenme + antrenman günlüğü

:) ben de öyleyim :D geçen gün annemle teyzemlere gittik yanıma süt almamışım ara öğün saatim geldi ortalığı birbirine kattım ya anneee sütt lazım banaa gidip marketten süt aldırdım :D çocukluğumu tekrar yaşıyorum :p :D :D
Hahahaha :D bende tavuk olmuyunca oyle yapiyorum bide ben annemi haftada 1 gun ziyaret ediyorum persembeden istedigim Yemekleri söylüyorum yapiyolar falan zevkli geciyo baya ama bi yapmayinca onlar baya laf yaparim :D ama ara ogunlerim hep yanimdadir :D

merhaba arkadaslar uzun suredir yazamiyorum internet paketim bitmisti laptop i canakkale de biraktigim icin telefondan giriyorum surekli bana paket dayanmadi tabi :p :D bugunden itibaren canakkale ye geri dondum yarin okulum aciliyor cunku bundan sonra aktif olarak yazamiycam ama hep takipteyim herkese iyi forumlar :D :D isler gayet iyi gidiyor yag orani vs olcturmeye firsatim olmadi yeni geldim ama goruntuden gayet memnunun ve hayat kalitem giderek artiyor kendimi her gecen gun daha enerjik hissediyorum :D tabi istahimi da etkiliyor bu kadar enerji ama memnuniyetle soyleyebilirim gunluk yazmadigim surede paketlenmis hicbir urun tuketmedim yemekleri annem yaparken gerek de kalmadi zaten :p

Back
Yukarı