Bir ayda 6 kg aldım

Günlük 3000-3400 kalori civarı alıyorm.Haftada 3-4 kez salona gidiyorum.Tam bir ay oldu yaklaşık 6 kg aldım biraz göbek oldu ama hedefe ulaşınca eritirim.Son 15 gündür gainer kullanıyorm hergün 300 gram 2 ölçekte. Kahvaltımı ikiye böldüm peynir yumurta ağırlıklı hergün 2 kere yapıyorum. Önerilere açığım birde kreatine başladım. Yarında balık yapı ve pharmaton ekleyeceğim

Eklentiler

• Screenshot_20170730-174509.png
    Screenshot_20170730-174509.png
    46,5 KB · Görüntüleme: 398
Kiloyu nasil aldın göbek fln oldumu yaglanma oldumu vucutda

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum hızlı kg aldığım için göbek oldu ama göğüslerde belirginleşti birinci ayım daha.Ben daha öncede gainer ile yemeğe abanmıştım sonuç alamamıştım bu sefer kahvaltımı güçlendirdim ve bi sabah 6da birde 10gibi sağlam kahvaltı yapıyorm.ondan snra öğle ve akşam yemeği birde atıştırmalar ekliyorm.Gainer kullanmadan önce bir karışım kullanıyordum mikserle yapıyodum 300-400ml bişey 1000kalori oda baya yardımcı oldu gainet aldıktan snra yapmadım. Ben 75kg snra karın ve kardiyoya da ağırlık verip göbeği eriteceğim zaten fazla göbeğim yok

Günlük 3000-3400 kalori civarı alıyorm.Haftada 3-4 kez salona gidiyorum.Tam bir ay oldu yaklaşık 6 kg aldım biraz göbek oldu ama hedefe ulaşınca eritirim.Son 15 gündür gainer kullanıyorm hergün 300 gram 2 ölçekte. Kahvaltımı ikiye böldüm peynir yumurta ağırlıklı hergün 2 kere yapıyorum. Önerilere açığım birde kreatine başladım. Yarında balık yapı ve pharmaton ekleyeceğim

Kiloyu nasil aldın göbek fln oldumu yaglanma oldumu vucutda

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pharmaton öneririm supplement kullanımı olduğu için özellikle b6 ve b vitaminleri alınması gerekiyor. her sabah 1 kapsül alıyorum balık yağı denemedim ve araştırmalarım da pek faydası olmadığını farkettim ama pek emin değilim. bende sizin gibi yaklaşık 1 aydır salona gidiyorum yaklaşık 5.5 kilo aldım. sabah kahvaltısı önemli her sabah işe gitmeden önce evde vitalis müsli tüketip, iş yerimede poğaça + 3 yumurta beyazı ve 1 dilim peynir mutlaka tüketiyorum. öğün aralarında yer fıstığı 100 gr. 500-600 kalori arası tüketiyorum. ektomorf bir vücut yapım var ancak profilimdeki şuanki halim baya toparlandım. supplement olarak toplam 255 gr. gainer günde 4 sefer öğün aralarına bölerek 63,75*4 gr. (2si spor öncesi ve sonrası) olacak şekilde alıyorum. son 1 haftadır günde tek sefer spor sonrası kreatine başladım. Zayıf başlayanlar için kas inşaası ve görünüm daha farklı oluyor sanırım bu işe zayıf başlamak bir avantaj fakat en önemli şey yemek yemek ve tüketmek :)

Back
Yukarı