gercekoguz
Üye
Arkadaşlar 3 ay önce spora başladım skinny fat denilen vücut tipine sahibim zayıfım evde ne bulursam yiyorum maddi durumumuz pek iyi değil o yüzden hergün tavuk filan yiyemiyorum bol bol peynir tüketiyorum malum Ege bölgesinde peynir çok ucuz sporumu düzenli yapıyorum bu 3 ay içerisinde kilolarım arttı daha ağır kaldırabiliyorum ama hiç değişmedim arkadaşlarım o kadar gittin birşey olmamış diyorlar moralim bozuluyor başka forumlardada 3 ay içerisinde gelişmen gereken var diyenler oldu boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum bu forumu daha öncedende takip ediyordum bilgili abiler var görüşleriniz önemli (*Sporumu düzenli yapıyorum aksatmam ağırlıklar maksimum bazen spor yaparken ağlıyacak gibi olduğum bile oluyor zorlayabildğim kadar zorluyorum haraketler düzgün formunda buna çok dikkat ederim başkalarını uyardığım bile oluyor*)
Babam her gün tavuk alamaz ama protein tozu alabilrim dedi bi sizce alayımmı o paraya tavuk al diyenler olcak ama malesef öyle elde tutunca istemsizce para gidiyor başka yere bir anda almamız gerek o zamanda son kullanma tarihi sorunu var et proteini yerine protein tozu alıp sıklıkla tükettiğim peynir - yumurta - sütüde tüketmeye devam ederim bi yardım ederiz çok makbule olur en azından boşamı kürek çekiyorum bir yerde hatamı yapıyorum bilmek istiyorum
Babam her gün tavuk alamaz ama protein tozu alabilrim dedi bi sizce alayımmı o paraya tavuk al diyenler olcak ama malesef öyle elde tutunca istemsizce para gidiyor başka yere bir anda almamız gerek o zamanda son kullanma tarihi sorunu var et proteini yerine protein tozu alıp sıklıkla tükettiğim peynir - yumurta - sütüde tüketmeye devam ederim bi yardım ederiz çok makbule olur en azından boşamı kürek çekiyorum bir yerde hatamı yapıyorum bilmek istiyorum