Bir İlgilenirmisiniz Önemli

Arkadaşlar 3 ay önce spora başladım skinny fat denilen vücut tipine sahibim zayıfım evde ne bulursam yiyorum maddi durumumuz pek iyi değil o yüzden hergün tavuk filan yiyemiyorum bol bol peynir tüketiyorum malum Ege bölgesinde peynir çok ucuz sporumu düzenli yapıyorum bu 3 ay içerisinde kilolarım arttı daha ağır kaldırabiliyorum ama hiç değişmedim arkadaşlarım o kadar gittin birşey olmamış diyorlar moralim bozuluyor başka forumlardada 3 ay içerisinde gelişmen gereken var diyenler oldu boşa kürek çekmiş gibi hissediyorum bu forumu daha öncedende takip ediyordum bilgili abiler var görüşleriniz önemli (*Sporumu düzenli yapıyorum aksatmam ağırlıklar maksimum bazen spor yaparken ağlıyacak gibi olduğum bile oluyor zorlayabildğim kadar zorluyorum haraketler düzgün formunda buna çok dikkat ederim başkalarını uyardığım bile oluyor*)

Babam her gün tavuk alamaz ama protein tozu alabilrim dedi bi sizce alayımmı o paraya tavuk al diyenler olcak ama malesef öyle elde tutunca istemsizce para gidiyor başka yere bir anda almamız gerek o zamanda son kullanma tarihi sorunu var et proteini yerine protein tozu alıp sıklıkla tükettiğim peynir - yumurta - sütüde tüketmeye devam ederim bi yardım ederiz çok makbule olur en azından boşamı kürek çekiyorum bir yerde hatamı yapıyorum bilmek istiyorum :(

Eklentiler

• 11787478_645342418898910_1884231969_n.jpg
    11787478_645342418898910_1884231969_n.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 362
Back
Yukarı