https://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So
o kadar maddenin adamın vücudunun neresine gittiğini hala anlayabilmiş değilim.
o kadar maddenin adamın vücudunun neresine gittiğini hala anlayabilmiş değilim.
Furious Pete'i anlıyorum yiyebiliyor çünkü adamın metabolizması sindirebilir bir ihtimal.ama bu çocuğun kolları benim bileğim kadar %100 ya kustu ya spazm falan geçirdi.böyle aptallıkları niye yaparlar anlamam.
aptallık mıgerçekten gariplik olsun diye çekildiğini mi düşünüyorsun bu videonun,adam profesyonel yeme yarışmacısı,zaten normal yemiyor farkındaysanız,yeme şekli farklı ve hızlı,bu işten para kazanıyor bu insanlar dünyayı dolaşıp
şimdi bu arkadaşın profesyonel olarak yemekleri ağzına tıktığını yani omlete değişik ivmeler kazandırarak,ses hızına yakın bir hızda,adeta yer çekimiyle dalga geçercesine ağzına sokup yuttuğunu ve bunları yapmak için dünyayı dolaştığını söylüyorsun ve bunun aptallık olmadığını mı düşünüyorsun?
hakkaten şaşırdım ya.![]()
Fazlasıyla sert ancak tamamen objektif ve yerinde bir tepki![]()
şimdi bu arkadaşın profesyonel olarak yemekleri ağzına tıktığını yani omlete değişik ivmeler kazandırarak,ses hızına yakın bir hızda,adeta yer çekimiyle dalga geçercesine ağzına sokup yuttuğunu ve bunları yapmak için dünyayı dolaştığını söylüyorsun ve bunun aptallık olmadığını mı düşünüyorsun?
hakkaten şaşırdım ya.![]()