bir öğünde 12500 kalorilik gıda tüketilebilir mi?

Furious Pete'i anlıyorum yiyebiliyor çünkü adamın metabolizması sindirebilir bir ihtimal.ama bu çocuğun kolları benim bileğim kadar %100 ya kustu ya spazm falan geçirdi.böyle aptallıkları niye yaparlar anlamam.

Furious Pete'i anlıyorum yiyebiliyor çünkü adamın metabolizması sindirebilir bir ihtimal.ama bu çocuğun kolları benim bileğim kadar %100 ya kustu ya spazm falan geçirdi.böyle aptallıkları niye yaparlar anlamam.

aptallık mı :) gerçekten gariplik olsun diye çekildiğini mi düşünüyorsun bu videonun,adam profesyonel yeme yarışmacısı,zaten normal yemiyor farkındaysanız,yeme şekli farklı ve hızlı,bu işten para kazanıyor bu insanlar dünyayı dolaşıp

aptallık mı :) gerçekten gariplik olsun diye çekildiğini mi düşünüyorsun bu videonun,adam profesyonel yeme yarışmacısı,zaten normal yemiyor farkındaysanız,yeme şekli farklı ve hızlı,bu işten para kazanıyor bu insanlar dünyayı dolaşıp

şimdi bu arkadaşın profesyonel olarak yemekleri ağzına tıktığını yani omlete değişik ivmeler kazandırarak,ses hızına yakın bir hızda,adeta yer çekimiyle dalga geçercesine ağzına sokup yuttuğunu ve bunları yapmak için dünyayı dolaştığını söylüyorsun ve bunun aptallık olmadığını mı düşünüyorsun?

hakkaten şaşırdım ya.:)

şimdi bu arkadaşın profesyonel olarak yemekleri ağzına tıktığını yani omlete değişik ivmeler kazandırarak,ses hızına yakın bir hızda,adeta yer çekimiyle dalga geçercesine ağzına sokup yuttuğunu ve bunları yapmak için dünyayı dolaştığını söylüyorsun ve bunun aptallık olmadığını mı düşünüyorsun?

Fazlasıyla sert ancak tamamen objektif ve yerinde bir tepki :)

para kazanıyor olmaları senin için yeterli bir sebep değilse konuyu uzatmanın anlamı yok,durup duruken yemiyor yani adamlar,bi hedefleri var amaçları var ve sonunda ikramiye kazanıyorlar,karşısındaki rakibinin suratına yumruk atmak için dünyayı dolaşmaktan daha büyük aptallık değildir yani

Böyle adamları gördükçe kendi vücuduma lanet ediyorum aynı bunun gibi ne yerse yesin kilo almayan bir arkadaşım var etrafımda iki üç tane hemde hayvanlar çikolata pizza her türlü kalori değeri yüksek besini götürüyor.En az 4000 kalori alıyorlar günlük
ama yağ 0
Biz onlar gibi yesek 1 ayda 90 kilokafa_

+ Kim sölediyse haklı hızlı yerseniz doygunluk hissi ulaşmadan pek çok şey mideye tıkabilirsiniz tabi sonra kusmadan durmakta ayrı bir çaba ister

Back
Yukarı