Birşey danışcaktım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Velkor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Velkor

Üye
Merhaba Arkadaşlar

Düzenli bir şekilde haftada 4 gün bb yapıyorum 2 gün idman 1 gün dinlenme programım var ve her zaman akşam 6 dan sonra spora gidiyorum . Düşünüyorum ki sabahları erken saatte kalkıp koşu yapsam akşamlarıda spora gitsem ve off günlerimdede bu sabah koşularını aksatmasam nasıl olur acaba sizlere danışmak istiyorum.

çok iyi olur...tabi aşırı cardio kas gelişimesini etkiler bunuda unutmamak lazım...amacınız tam olarak nedir..hacimlenmek mi.yağlardan tamamen kurtulmak bunun yanında z da olsa kas yapmak ise..dediğiniz şekilde yapabilrisiniz...

Bence iyi düşünmüşsün dostum cardio iyi olduğu sürece kas gelişimide daha hızlı olur bence sabah koşularına devam et

abartırsan ters tepe bilir hacim için konuşuyorum

maksat yağ yakmak değilse 15 dk civarı sabah ısınma amaçlı yapılsa faydalı olur

ilk amacım tabiki yağ yakımı fakat bi yandanda akşamları ortalama 2 saat felan salonda geçiyorum ağır bi programım var çünkü kütlemide korumak istiyorum fakat beslenmemi iyi yaparsam kütlemi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum.

fazla cardio yapmak kas gelisimini engeler buna dikkat etmen lazım haftada 1 gün dinlenmek yeterli degildir haftada 5 gün calısıp 2 gün dinlenebilirsin üstelik 2 saat antrenman yaptıgını sölüyorsun cok fazla 1 saat yeterldir antrenman icin

idman günlerimde toplam 30 dk cardio var 15 bisiklet 15 koşu bandı sonrası zaten 2 gün idman 1 gün dinlenme programımda her idman günümde bel mide var ve bunları uyguladıktan sonra body programıma geçiyorum o yüzden uzun sürüyor. mesela bel mideden sonra ilk gün göğüs kanat biceps var 2 gün ise omuz triceps bacak var anca 2 saati buluyo

Back
Yukarı