Biotech Nutrition Mega Gainer 3100 4,5 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 29 45,3%
  • Orta karar

Votes: 28 43,8%
  • Başarısız

Votes: 7 10,9%

• Total voters
    64
Ürün perşembe günü elime geçti.Burada yazılanları görünce ürünümün orjinalliği konusunda çelişkiye düştüm.İlk defa kullanacağım için şüpheye düşmüştüm ama tadı gayet güzel.Nesquik i andırıyor çikolatalısı.En son 1 ay önce kilo ölçümü yapmıştım şu an 4 kilo almışım 1 haftada ürüne bağlamak yersiz olur sanırım.Boyum 170 64 kiloyum şu an.Ürünü bitirince tekrar izlenimlerimi aktarırım.

ürün başarılı. kilo alma sorunumun olmasına rağmen 65den 70e yükseldim. tadını kötülemişler ama vanilyalısı bence güzeldi. ürün 150 civarında ve buna göre değerlendirmeden 4 yıldızı hakediyor...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:46 ----------

ürün yeni başlayanlar için 40 günlük. uzmanlar kullanır mı bilmem :)

Arkadaşlar bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Kilomda çok önemli bir artış olmadı 69 kilodan 73 kiloya geldim. Ama kas artışım yüksek. İdman performansını arttırdığı da kesin. Bir süre daha kullanacağım . Kararsız olan arkadaşlara tavsiye ederim .

3 ay mı? ürünü günde kaç gram kullandınız?Nasıl bitmedi ya? günde 100 gram gibi bi gainera göre az bi rakam kullansanız bile 9 kilo eder bu.bence siz bunu protein tozu gibi kullanmış olabilirsiniz.

ürünü alalı 3 gün oldu gün geçtikçe ürünle ilgili gelişmeleri paylaşacam fakat karışıma arkadaşlar dikkat çekmiş bende karışımda hiçbi problem olmuyor önce sütü koyuyorum sonra gaineri bi kaç çalkalamada ürün tamamiyle karışıyor etkisine gelince daha yeni başladım ama hissediyorum verdiği etkiyi.

valla ürünü alalı 1 hafta oldu tadı gayet güzel vanilyalısını aldım karışımı kolay şişkinlik yapmıyor. etkisine gelince daha çok yeni 1 haftadır kullanıyorum. gelişmeleri burdan yazarım. ama tavsiye ederim bekledigimden daha iyi bi ürün serious mass ta kullandım ama bundan daha memnunum

75g gainer'ı 1 kupa sütle karıştırdım.(%50 yağlı). Bildiğin puding gibi oldu. Sizinkilerde böyle mi oluyor ?

Sevgili arkadaşlar bu ürünü kullandım. Sizlere neler oldugunu anlatmayı bir borç bilirim.

Ben 1.88 boyunda 75 kiloyken kullanmaya basladim. yanında amino asit de kullandım hardline.

Günde 3 sefer kullandım, Kahvaltıdan sonra ögün arasında, Spordan hemen sonra (yemekten önce), yatmadan 1 saat önce. Toplam 44-45 günde ürün bitti. Haftada 4 antreman yaptım.

Sonuçlar:

77 kilo oldum, kocaman bir göbegim oldu hem de selülitli. 26 yasında selilütli bir göbege sahip olmanın şokunu yaşıyorum. Beslenmemi merak edecek olursanız gayet dikkatli, dengeli besleniyorum, aldıgım tek basit şeker günde 2 kere ictigim sade nescafe'nin icine atttıgım 3 + 3 toplam 6 şeker. Yağlı birşey yememeye cok dikkat ediyorum, ömrüm mutfakta geciyor sırf bu yüzden.

Firmanın çeşitli ürünlerini defalarca kullanmış birisi olarak söylüyorum ne yazıkki bu ürün bana yarar saglamadıgı gibi zarar verdi kusura bakmasınlar..

Tabiki bünyeden bünyeye değişir, size fayda saglar saglamaz orasını bilemem. Ben kendi tecrübemi paylaştım sizlerle.

Kardiyo yapıp göbek eritmekle ugrasıyorum şu sıralar. Kalın sağlıcakla..

arkadaşlar ürünü kullanalı çok öncedendı fakat sonucları yazmayı unutmusum ben bu urunu bıtırdım 4.5 kılo yarım yağlı sut ıle gunde 4 kez ıcerek her servıste 3 veya 3 bucuk olcek koyarak tukettım ve 4.5 kılo bıotech bıttıgında 3.5 4 kılo almıstım ve evet kas hacmımda cıddı anlamlarda gelısme oldu urunu tavsıye ederım sımdı fıtness koclugu yapıyorum ve egerkı pahalı masslara verecek paranız yoksa bıotech tavsıyemdır 0 dan ozel olarak calıstırmaya basladgım bır ogrencımında gelısımlerını sızınle paylasacagım kullanılacak kombıneler; bıotech mega gaıner multıpower amıno ve twınlab proteın tozu bu 3 kuru uygulayıp 55 kılo ve 179 boyundakı ogrencımdekı gelısmeyı yakından takıp edecez ıyı forumlar...

arkadaşlar ürünü kullanalı çok öncedendı fakat sonucları yazmayı unutmusum ben bu urunu bıtırdım 4.5 kılo yarım yağlı sut ıle gunde 4 kez ıcerek her servıste 3 veya 3 bucuk olcek koyarak tukettım ve 4.5 kılo bıotech bıttıgında 3.5 4 kılo almıstım ve evet kas hacmımda cıddı anlamlarda gelısme oldu urunu tavsıye ederım sımdı fıtness koclugu yapıyorum ve egerkı pahalı masslara verecek paranız yoksa bıotech tavsıyemdır 0 dan ozel olarak calıstırmaya basladgım bır ogrencımında gelısımlerını sızınle paylasacagım kullanılacak kombıneler; bıotech mega gaıner multıpower amıno ve twınlab proteın tozu bu 3 kuru uygulayıp 55 kılo ve 179 boyundakı ogrencımdekı gelısmeyı yakından takıp edecez ıyı forumlar...

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum.

Çalışmaya başladığınız öğrencinizde sonuç nasıl oldu?

arkadaşlar bgn bu ürünü alarak boş yere macera aradığımı anladım ve optimumdan şaşmamam gerektiğini kesinlikle anladım.ürün ne sütle nede suyla tam olarak karışıyor hatta dibini kaşıkla yiyorum düşünün artık ürünün bozuk olmasından şüphe ettim ama 2012 son kullanım tarihi diyo we supplementler.com dan aldım ürünü yrn ilk işim arayıp hesap sormak olucak bu ürünü almayın macera aramayın arkdaşlar.

Arkadaşım ürünün dipte birikmesinin nedeni karıştırdığın sıvının tam doymuş olmasıdır yani sen örneğin sütün karışabileceği miktarın üstüne çıkmışsın ve daha fazla karıştırmak için daha fazla süt gerekir

Back
Yukarı