Bim'e bugün gelen el yayını almamı tavsiye edermisiniz ?

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/yays.html bu linkdeki el yayından sizce almalımıyım? Bugün gelmiş ve sanırım sınırlı sayıdaymış akşam olmadan almayı düşünüyorum ama siz tavsiye edermisiniz ve 3.5 liralık bu el yayınımı almalıyım yoksa spor mağazası gibi biryerden almak dahamı iyi olur ? Bim de 3.5 liraya satılıyor ama normalde başka yerlerde fiyatı ne kadar bilmiyorum gidip alıyım mı sizce ?

Bilek ve parmaklarımı güçlendirmem gerekiyor ama bim deki bu ürün ne kadar işe yarar tavsiyelerinizi bekliyorum

Üzerinde marka falan yok eline almadan nasıl anlayacaksın ki.
Bim e gelen bu tür şeyler seri üretim oluyor galiba.
O zaman alan ya da gören arkadaşlar varsa onlar yardımcı olabilir.
Başarılar.

daha önce kullanmadıysan belli süre işini görür, ben geçen ay sirkeciye gitmiştim dambıl almak için, o esnada dikkatimi çekmişti, kilo arttırılan el yayları vardı, hoşuma gitmişti denedim, 20 kilo vardı bir 40 kiloluk vardı en yüksek ama fiyatlar da ucuz değil tabi, üzerine 10-15 lira verip ağırlık arttırılanlardan alsan daha iyi olur bence

Bende gördüm bugün ama sankli yayı ince gibi geldi bana :/

Durun ben şimdi gidip alıyorum:D , bim hemen evin altında :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------

Edit:Evet arkadaşlar gittim ama bime gitmeden yaninda ki pc ci den black ops 2 nin ciktigini görünce call of duty black ops u aldım kusura bakmayın :)

Durun ben şimdi gidip alıyorum:D , bim hemen evin altında :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------

Edit:Evet arkadaşlar gittim ama bime gitmeden yaninda ki pc ci den black ops 2 nin ciktigini görünce call of duty black ops u aldım kusura bakmayın :)
Ayrıntılı incelemeden sonra yorumlayacak :)

ben satın aldım eve geldim baktım sen de alcakmışsın bence alınabilir çok kötü dandik bişey değil.

daha önce kullanmadıysan belli süre işini görür, ben geçen ay sirkeciye gitmiştim dambıl almak için, o esnada dikkatimi çekmişti, kilo arttırılan el yayları vardı, hoşuma gitmişti denedim, 20 kilo vardı bir 40 kiloluk vardı en yüksek ama fiyatlar da ucuz değil tabi, üzerine 10-15 lira verip ağırlık arttırılanlardan alsan daha iyi olur bence

bahsettiğin el yaylarından bende aldım 40 kg ye kadar çıkıyor ama eminki belli bir süre sonra oda yetmiyor.karakaş yurtdışında 100kg üzeri çıkan el yaylarından bahsetmişti onlardan getirilse keşke.

Burkay45 sen 100 kilo üzerine çıkan el yaylarını 2 kere sık helal olsun

Konuyu gördüm bi koşu aldım geldim :) . Mağaza girdiğimde herkesin elindeydi kapışıyorlardı :) . Şu an kullanıyorum. 3.5 tlye hiç bir şey bence :)

Burkay45 sen 100 kilo üzerine çıkan el yaylarını 2 kere sık helal olsun

beni yanlış anladın sanırım ben 100kg el yayını sıkarım gibi bir iddia da bulunmadım ama belli bir süre sonra insanın eli alışıyor aynı şınav sayısındaki artışlar gibi oldu bende.ilk aldığımda 15kg kullanıyordum 4 ayda max ağırlığa geçtim.ve ben bunu ellerim güçsüz diye almıştım.yetişkin biri düzenli çalışmayla 100kg lik el yayı kullanabilir.

Back
Yukarı