Bim de 115 tl ye deri mont almalımıyım sizce

1_buyuk_78849924_erkek_ders807_ceket.jpg

%100 dana derisi diyor sizce almalımıyım deri mont konusunda tecrübeli veya bimde çalışan arkadaşlar özellikle yazsın lütfen

Arnoldun vucudu da %100 naturel :)

Buyuk ihtimalle suni deridir. Modeli hosunuza gittiyse gidin deneyin uzerinizde de iyi durursa alin tabi. Ama sirf %100 dana derisi dendigi icin almayin.

Illa gercek deri istiyorsaniz en az 300 ytl yi gozden cikarin. Onlar da gecen senenin modelleridir.

Derimod a bakabilirsiniz.

hacılar bim de ne işiniz var allasen
illa ucuz istiyorsanız aksaray civarı, sirkeci falan oralarda ucuz marka çok klas şeyler var

Gençler bugün gittim baktım montlar pakistan malı fena şeylere benzemiyorlar deri de gerçek deri gibi çok pis kokuyuyor derici bir tanıdığımdan öğrendiğim kadarıyla kokması gerçek deri olduğuna işaretmiş(o da inanamadı 115 tl ye deri mont mu olur diye gerçi) model konusunda ise yoruma açık diyebilirim

hacılar bim de ne işiniz var allasen
illa ucuz istiyorsanız aksaray civarı, sirkeci falan oralarda ucuz marka çok klas şeyler var
Önerebileceğin yerler varmı oralarda bilmeden gidenlerin başına hep kötü şeyler geliyor benim arkadaşlar çakma diesel e 80 lira vermiş geçen:)

115 TL buna vereceğine git bir Avm'ye mağazaları dolaş. Bu fiyata bundan daha iyi montlara sahip olabilirsin. Hem seçim şansın olur.
Ben geçen sene Colins'den bir mont satın almıştım deri. 150 TL gibi bir rakam ödemiştim. ve hala kullanıyorum tertemiz duruyor.

Sana 2.tavsiyem internetten fırsat sitelerini takip et. Çok kaliteli deri mont, bot ürünleri kış için şu dönemlerde indirime giriyor. Geçen piyasada 600 TL olan bir mont 200 TL inmişti x bir fırsat sitesinde.

Derinin de çeşitleri var. cilt deri yarma deri parça deri vs.

Yani 115 tl olması imkansız değil. olabilir.

Ayrıca de her şeyin bir yanma ısısı var. Yoksa itfaiyeciler deri üniforma giyerlerdi. Deneme yapayım derken ısı miktarını tutturamazsan mont alev alır, mecburen almak zorunda kalabilirsin. Bari bedenin olanda deneme yap. Yanık yeri yamalar giyersin. ;)

"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." (Sakıp Sabancı)

Bence macera aramaya gerek yok,
100tl'ye alıp 1 yıl giyeceğine, 400 tl verip 10 yıl giymek daha mantıklı..

Back
Yukarı