Bilgili bi abimiz yardim edebilirmi

Yaklasik 6 ay oldu baslayali 65 kgdan 76 kgye geldim gainer ve protein kullaniyorum programim su sekilde

1.gun gogus
2.gun sirt
3.on arka kol
4.omuz karin
5.bacak kol bilek

sizce bu program iyimi tekrar ve set sayimi 3 4 set yapiyorum agir giriyorum artirdikca tekrari dusuruyorum sizce hacim almak icin uygunmu nasil olmali yardim ci olurmusunuz

supplementleri mi antremandan 1 saat once optimum serious mass gainer aliyorum antremandan sonrada yine ayni sekilde bide bi olcek protein tozu bide yatmadan once yine gainer aliyorum 3 eb boldum sizce uygunmudur?
4e9196d3db7c98e1d2c400ade9476305.jpg
690fc80fde99675bdc660130c840e018.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş bilgili değilim programlar konusunda ama Ege Fitness'dan takip ettiğime göre Gainerlar zararlıymış. İçinde ki karbonhidratlar gereksiz kalitede ve ayrıca şeker varmış. Bence Gainer almayı bırak onun yerine blender içinde kendine atom shaker lar yap içine koyduklarıını sen seç daha iyi, para tuzağı parana yazık.

kardeş bilgili değilim programlar konusunda ama Ege Fitness'dan takip ettiğime göre Gainerlar zararlıymış. İçinde ki karbonhidratlar gereksiz kalitede ve ayrıca şeker varmış. Bence Gainer almayı bırak onun yerine blender içinde kendine atom shaker lar yap içine koyduklarıını sen seç daha iyi, para tuzağı parana yazık.
yurtta kaliyorum pek erisimim yok herseye anlarsin hani ogrenciyim o yuzden

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı