bilgili arkadaşlar lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan h03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h03

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce fitnessa başladım ama hafta da 2 3 gün gidiyorum ihmal ettiğimin farkındayım kollarım gözle görülür derece de büyümeye başladı arka kol kasları ufaktan görünmeye bile başladı göğüs deseniz şekil almaya başladı ama şöyle bir şey var benim kilo ve vucüt görünümü çok değişik spora başlamadan önce de 77 kilo idim spora başladıktan sonra 82 kilo oldum benden daha kilolu görünen arkadaşım 68 69 kilo iken ben 82 kiloyum ama uzaktan bakıldığında hiç kilomu göstermiyorum gören herkes 74 75 kilosun diyorlar en fazla boyum 174 kilo dediğim gibi 82 yağ oranı %14 pantolon falan deseniz 30 31 gömlek ise s beden giyorum sizlerden bir kaç tavsiyeler almak istiyorum zayıf görünüyorum ama kilom çok fazla bu neden olabilir ? spor salonuna 1 sene kayıt oldum tavsiyeleriniz nelerdir ? saygılarımla

Resimlerini koy ona göre yorum yapariz neredeyse aynı boydayız 62 kilo civarıyım ve benim bile göbeğim var denebilir. 82 kiloda zayıf görünmen çok zor yağ yüzden doğru değil ona eminim .

geçenlerde tv 8 de ninja türkiyede bir sporcu gördüm. 1.71 boyunda, 95 kilo. ama gram yağ yok. iyi çalışmış, kas yığını haline gelmiş. eğer vücudun komple kas olsaydı, şeklin hafif, kilon ağır çekerdi ama, 3 ayda o duruma gelinmiyor.

yok abi çalışmadan önce de öyleydi sıska bir görünümüm vardı yağ oranım % 14 şuan kafamdaki tek soru şu kilom fazla ama görünüm zayıf düşün yani pantolon bedenim 30 31 gömlek bedenim Small

yok abi çalışmadan önce de öyleydi sıska bir görünümüm vardı yağ oranım % 14 şuan kafamdaki tek soru şu kilom fazla ama görünüm zayıf düşün yani pantolon bedenim 30 31 gömlek bedenim Small
Benim pantalon 29 30 gomlek small ama 173 62 kiloyum sendeki fazladan 20 kilo nerde?

bende onu merak ediyorum işte :) bu konuyu açmamda ki maksat bu
Ben cevap veriyim tartı bozuk :) yada small ve pantalon bedenleri değişebilecek şeyler :) benimde yag oranim 14 16 arasi ya benden 10 - 14 kilo daha yapilisin yani kas olarak ki bunun olmadiğına eminim. Yanliş anlama 3 aydir bu sporla ilgilendigin icin söylüyorum. Bilemedim garip :)

Back
Yukarı