Lufthansa
Üye
Öncelikle herkese keyifli forumlar diliyorum. Uzun zamandır buraya üye olacağım ama vakit bulamıyorum. Sonunda oldum.
Ben 1.73 boyunda ve 58 kilo bir vatandaşım. Ancak herkes gibi bende yapılanmak, kas yapmak istiyorum. 6 ay oldu sporu bırakalı. Çünkü gittiğim süre zarfında bir gelişme göremedim. Belki hoca bişey bilmediği için olabilir. Vücudumun kaldıramayacağı ağırlıkların altına sokmuştu beni. Kas olayını geçtim kilomun bile müsait olmadığı ağırlıklar
.
Benim sizden tek istediğim bana kilo almam için ve yapılanmam için yardım etmeniz. Bana Hardline marka weight gainer da aldırdı ve duruyor olduğu gibi. Kullandım da çokca. Ama nedense göremedim faydasını.
Şimdi sevgili abilerim arkadaşlarım kardeşlerim, nedir benim yapmam gereken ?
Yeme içme programı yada çalışma programı gibi şeyler beni ne kadar zamanda ne kadar ileriye götürebilir ? Deli gibi de yiyorum ancak metabolizmam çok hızlı sanırım. Sizlerin yegane tavsiyelerine ihtiyaç duyuyorum.
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürlerimi borç bilirim
Ben 1.73 boyunda ve 58 kilo bir vatandaşım. Ancak herkes gibi bende yapılanmak, kas yapmak istiyorum. 6 ay oldu sporu bırakalı. Çünkü gittiğim süre zarfında bir gelişme göremedim. Belki hoca bişey bilmediği için olabilir. Vücudumun kaldıramayacağı ağırlıkların altına sokmuştu beni. Kas olayını geçtim kilomun bile müsait olmadığı ağırlıklar

Benim sizden tek istediğim bana kilo almam için ve yapılanmam için yardım etmeniz. Bana Hardline marka weight gainer da aldırdı ve duruyor olduğu gibi. Kullandım da çokca. Ama nedense göremedim faydasını.
Şimdi sevgili abilerim arkadaşlarım kardeşlerim, nedir benim yapmam gereken ?

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürlerimi borç bilirim