bilen girsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar futbolcuyum profesyonel olarak oynuyorum fakat 2 aydır sakatım suan da tedavi sürecindeyim...
cok yemek yiyorum gobek oldu ve fitnesa tekrar başliyim diyorum.. bu programım var ne diyorsunuz ? kardiyo yapamıyorum yani ayakla ilgili hiç birşey.

Eklentiler

• IMG_1221.JPG
    IMG_1221.JPG
    56,8 KB · Görüntüleme: 473
  • IMG_1222.JPG
    IMG_1222.JPG
    44,2 KB · Görüntüleme: 447
evet hocam bacakları elicem.. ne öneriyorsun
birleşik hareketler yapmalısın 5 set şeklşinde yarımbody yapmalısın mesela sana bi program söyliyim
bench press 3 x 20-10-5
latpull down 3 x 20-10-5
sholder press 3x12-12-12 son sette 12 tekrar yaptığında yanma olmassa yanana kadar kaldırmaya devam et
dar tutuş barbl curl 3x8
triceps extension 3x10
crunch 3x12
wrist curl 3x max

birleşik hareketler yapmalısın 5 set şeklşinde yarımbody yapmalısın mesela sana bi program söyliyim
bench press 3 x 20-10-5
latpull down 3 x 20-10-5
sholder press 3x12-12-12 son sette 12 tekrar yaptığında yanma olmassa yanana kadar kaldırmaya devam et
dar tutuş barbl curl 3x8
triceps extension 3x10
crunch 3x12
wrist curl 3x max
hocam hangi günlere ekliyim bunları

Program biraz garip geldi.Amacın kilo vermekse 5x5 güç programlarını uygulayabilirsiniz hem güçlenip hem yağ yakarsınız futbolda yararı dokunur.

Program biraz garip geldi.Amacın kilo vermekse 5x5 güç programlarını uygulayabilirsiniz hem güçlenip hem yağ yakarsınız futbolda yararı dokunur.
eyer ağır kaldırırsa bacağına yük biner bu sefer hiç bacak çalışamaz hale gelir 20 -15-5 tekrar olayı kası hem hipertrofi hem dayanıklılık hemde güç için yapılan bi proram 20 tekrar kaslarda daha fazla glikojen toplanmasını sağlıyor bu sayede kas daha dolgun oluyor 10 tekrar hipertrofi 5 tekrar ise güçle beraber kasların daha hatlı olmasını sağlıyor

eyer ağır kaldırırsa bacağına yük biner bu sefer hiç bacak çalışamaz hale gelir 20 -15-5 tekrar olayı kası hem hipertrofi hem dayanıklılık hemde güç için yapılan bi proram 20 tekrar kaslarda daha fazla glikojen toplanmasını sağlıyor bu sayede kas daha dolgun oluyor 10 tekrar hipertrofi 5 tekrar ise güçle beraber kasların daha hatlı olmasını sağlıyor
tamamdır hocam. bu arada ilk 1 2 hafta agır girmeyeyim dimi yavastan arttırırım

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı