bileklerimin ince kalmasını nasıl sağlarım?

arkadaşlar merhaba...ağırlık çalışıyorum bileklerimin ince kalmasını istiyorum ama çalıştıkça bileklerde kalınlaşıyor hareketleri mi hatalı yapmamdan kaynaklanıyo yoksa kalınlaşması normal mi ?

mesela resimdekinin bilekler ince ama benim kalınlaşıyor...

resim üzerinde anlatmaya çalışacağım : yoksa şöyle mi ; belli bir süre kol kalınlaşıyor( siyah + krımızı kısım ) daha sonra kırmızı ksım daha fazla gelişerek siyah kısmı ince mi gösteriyor ?

Eklentiler

• Fotoğraf00612222.jpg
    Fotoğraf00612222.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 500
  • sapka2xr6ff.JPG
    sapka2xr6ff.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 482
Değerli üyemiz;
başlığınız açıklayıcı hale getirildi ve doğru yere taşındı.lütfen kuralları okuyunuz.

yani bilek sabit kalınlaşmaz ama kırmızıyla işaretli yer kalınlaşır doğru mu ? tekrar tekrar soruyorum çünkü benim için hayati önem taşıyor kalın bileği sevmiyorum da o yüzden.ve eğer kalınlaşıyorsa çalışmayı bırakıcam.

Bu istediğin biraz zoe gibi bence, çünkü bilek hareketlerini hiç yapmasan yani bilek kaslarını sen çalıştırmasan bile sonuçta göğüs çalışırken, biceps çalışırken hatta omuz çalışırken bile bileklerini kullanıyorsun, az da olsa çalışacaktır bileklerin bu durumda!

yani bilek sabit kalınlaşmaz ama kırmızıyla işaretli yer kalınlaşır doğru mu ? tekrar tekrar soruyorum çünkü benim için hayati önem taşıyor kalın bileği sevmiyorum da o yüzden.ve eğer kalınlaşıyorsa çalışmayı bırakıcam.

Evet.Kırmızı olan bölge kalınlaşır.Bilek dediğimiz bölge değişmez.

siyah kısımla işaretlediğin bölge tamamen genetiktir,kimi insanın kalın kimininki incedir,o bölgeyi kalınlaştırmak için birşey yapamayız...kırmızı işaretli bölgeyi çeşitli bilek egzersizleriyle kalınlaştırırsın...

orasi otomatiklen kalinlascak ister istemezde neden kalin önkol sevmedigni anliyamadim tabi zevkler ve renkler tartisilmaz ama bence güzel kalin bir önkol cok güzel durur her erkekte helede üst masAllah (:

ya ama bazılarında önkol ince oluyor nasıl başarıyorlar ?

istemememin sebebi önkol ince olunca kol hem estetiğini yitirmiyor hemde daha kol daha kalın görünüyor

birde benim 2 arkadşa var onların ön kol ince kol kalın onlar gibi istiyorum mesela c.ronaldonunda kollar tam istediğim gibi.

ya ama bazılarında önkol ince oluyor nasıl başarıyorlar ?

istemememin sebebi önkol ince olunca kol hem estetiğini yitirmiyor hemde daha kol daha kalın görünüyor

birde benim 2 arkadşa var onların ön kol ince kol kalın onlar gibi istiyorum mesela c.ronaldonunda kollar tam istediğim gibi.

Önkolunun ince kalmasını istiyorsan çalıştırma.Bu sayede bicepsine orantı olarak ince kalacaktır.

iyide ben zaten ön kol çalışmıyorum sadece biceps çalışıyorum ?

Önkolu ilaveten çalışmazsan gelişim daha da az olacaktır.Ama bu işi yapıyorsan yok omuzun ufak kalsın,göğüsüm büyük olsun,triceps olsun da biceps ler fındık olsun diyemezsin.

Yaptığın her hareket MUTLAKA diğer bölgelere de etki eder.Az da olsa ÇALIŞIR ve GELİŞİR.

bence TeKiller in dediğini uygula.

yaw bilekkalınlaşmasından korkulurmu yaa. kolun bir parçasıdır orasıda. ve cok onemlidir bence. boş işler bunlarben ozellikle calısıyorum bile ...

Back
Yukarı