bileklerim çok ince ve güçsüz :((

ne yapmalıyım? genel olarak güçsüzüm ama kollar daha da güçsüz yani bariz belli arkadaşlarımla şakalaşırken falan belli oluyor bugün arkadaşıma şakayla yumruk atayım derken çok fark ettim yumruk atsam kırılıcak heralde bu ne ya, umarım bunun bir çözümü vardır kas ile olucak iş mi yoksa kemikden mi?

boks falan yapmayı düşünmüyorum, güçlü olsam yeterli, 2 sorum daha olucak spor salonu şart mı? protein tozu şart mı?
Hayır ikiside şart değil düşük bir ücretle dumble alabilir evinde çalışabilirsin,bileklerini ve kollarını güçlendirebilirsin ancak Spora salonundan alacağın verimi alamazsın.Beslenmen iyiyse eğer protein tozunada hiç gerek yok.

Hayır ikiside şart değil düşük bir ücretle dumble alabilir evinde çalışabilirsin,bileklerini ve kollarını güçlendirebilirsin ancak Spora salonundan alacağın verimi alamazsın.Beslenmen iyiyse eğer protein tozunada hiç gerek yok.
sağlam yemek yerim ama yeterince protein alıp almadığımı bilmiyorum yanii genellikle makarna falan yerim

Ben kendimi bildim bileli bileklerim ince. Ama bb yaptığımdan bu yana daha hüçlü hissediyorum kendimi.

Bb :Body Building. Body building : Vücut geliştirme.

Avatardaki ben değilim Alexander Ludvig.

ne yapmalıyım? genel olarak güçsüzüm ama kollar daha da güçsüz yani bariz belli arkadaşlarımla şakalaşırken falan belli oluyor bugün arkadaşıma şakayla yumruk atayım derken çok fark ettim yumruk atsam kırılıcak heralde bu ne ya, umarım bunun bir çözümü vardır kas ile olucak iş mi yoksa kemikden mi?
Antrenmanlarla birlikte kas kazancı sağlayabilirsin bu da otomatikmen güç kazanımı sağlayacaktır tabikide..

Antrenmanlarla birlikte kas kazancı sağlayabilirsin bu da otomatikmen güç kazanımı sağlayacaktır tabikide..
peki salona yazılcamda şimdi en hızlı şekilde kas yapmak istiyorum ekstra olarak neler kullanmalıyım yani ne gerekirse kullanıcam güçlü olmak istiyorum tabi yağlarıda yakarak

Bol bol protein kaynağı olarak et,tavuk,yumurta,süt ürünleri tüket. Karbonhidrat olarak da yulaf ezmesi,makarna,plilav yağ kaynağı olarak da badem,fıstık,kaju,fındık,ceviz ve zeytin yağı tüket dostum hem enerji ihtiyacı hem de gelişim için gerekli olan ana besinler bunlardır..[DOUBLEPOST=1454958476][/DOUBLEPOST]Ekstra bir şeye ihtiyacın yoktur..

Bol bol protein kaynağı olarak et,tavuk,yumurta,süt ürünleri tüket. Karbonhidrat olarak da yulaf ezmesi,makarna,plilav yağ kaynağı olarak da badem,fıstık,kaju,fındık,ceviz ve zeytin yağı tüket dostum hem enerji ihtiyacı hem de gelişim için gerekli olan ana besinler bunlardır..[DOUBLEPOST=1454958476][/DOUBLEPOST]Ekstra bir şeye ihtiyacın yoktur..
herşeyi yerim ama hergün ne yiyicegime dikkat edemem yani ne canım isterse onu yerim, o yüzden azda olsa supplement ya da kas gelişimi için supplemen istiyorum

herşeyi yerim ama hergün ne yiyicegime dikkat edemem yani ne canım isterse onu yerim, o yüzden azda olsa supplement ya da kas gelişimi için supplemen istiyorum
Ev içerisinde spor yapıcaksan suplement önermem supplementler mucizevi şeyler değildir, supplemente vereceğin parayı
et,tavuk,balık bunlara harcamanı öneririm.

Aynı problem bende de vardı boksa başladıktan sonra baya bir gelişme oldu gerçekten sadece sinirler sıkıştığı zaman ağrı oluyor oda benim dikkatsizliğimden dolayı.
58 kg'yim bileklerimin ince olduğunu az çok tahmin edersin,ders çalışırken veya tv izlerken sık sık ile çalışıyorum etkisi oluyor tavsiye ederim protein al ve eklemlerine dikkat et sakatlık olmasın.

Back
Yukarı