Bilek güreşinde yenilmezlik!

Selamın aleyküm. Yaşım 13 8. Sınıf öğrencisiyim okulda sevdiğim bir kız var onun için 1 seneden fazladır evde vücut geliştiriyorum kollarımı 34,5 cm'ye kadar getirdim. Ayrıca okulda Hiç kimse beni bilek güreşinde yenemiyor solak olmama rağmen sağ kolumda tüm okulu yeniyorum. Bazen 1 2 yaş büyüklerimiz yapıp yeniyorum. Bunun bana yararları nedir ? Yoruma yaparmısınız...

Gösteriş yapmak isteyen direk sana sarar. başın derde girer derslerin zayıflar başka bir yarar olcanı sanmam milli.güreşçi de.olsan para kazandıran bi iş değil

Dostum seni kaslarıyla sevcek diye birşey yok severse sever sevmezse sevmez ayrıca bilek güreşşile adam olunmaz önemli olan iyi kavga etmek tavsiyem antrenmanlarına devam et bilek güreşi yerine büyüklerini döv

Spora başkası için baslamıssın, umarım bundan sonra kendin için devam edersin, ayrıca sana tavsiyem bu sporu sakın basklarını dövmek, alt etmek için yapma aksi takdirde bir süre sonra sürekli kendini baskalarıyla kıyaslar durumda bulabilirsin.

senden gerçek sporcu olmaz spor kız için yapılmaz[DOUBLEPOST=1482413615][/DOUBLEPOST]birgün karşına sağlam biri çıkar seni yener o zaman anlarsın el elden üstündür
beni yaşadığım şehirde yenebilen insan sayısı kısıtlı çok az ama ben senin gibi kız için yapmadım
sporu yarışmacı olmak ve sağlıklı olmak için yapıyorum

Foruma bak be :D 13 yaşında sporla uğraşan birisini bulmuşlar (futbol dışında) bide laf yapıyolar :D
Kız için yapılmaz elbette ama öyle başladıysanda kendin için devam edebilirsin :) ister VG yaparsın ister bilek güreşiyle uğraşırsın :) Tabi her ne olursa olsun 15-16 yaşlarına kadar hem ağırlık çalışmaları hemde kondisyon çalışmaları yapman işine gelir :) sonrasında istediğin sporda özel olarak çalışmaya başlarsın :)

senden gerçek sporcu olmaz spor kız için yapılmaz[DOUBLEPOST=1482413615][/DOUBLEPOST]birgün karşına sağlam biri çıkar seni yener o zaman anlarsın el elden üstündür
beni yaşadığım şehirde yenebilen insan sayısı kısıtlı çok az ama ben senin gibi kız için yapmadım
sporu yarışmacı olmak ve sağlıklı olmak için yapıyorum
ben zaten spora kız için başlamadımki güçlenmek için başladım sadece kızları etkilemek içinde kullanıyorum :D
(bu arada bu benim gerçek hesap)

Çocuğu neden trollüyorsunuz :D Sen devam et kardesim sporuna ilerde sana cok büyük faydaları olur özel olarak bir branşla ilgilenirsen milli sporcu felan olabilirsin üniversitede cok büyük imkanlar sağlar bu sana ama tavsiyem bilek güreşi degil .

Ben üniversitemin bilek güreşi takımındayım olaylar sandığından çok daha farklı genç adam. Spora devam et senin yaşlarındayken ben kickboks yapıyordum bunun kişisel gelişimime olan katkısını anlatamam çok fazla çünkü. Sporuna devam et bunun faydasını ilerde çok güzel görürsün, karşı cins senin için amaç olmaktan çıkacaktır. Aklı dalgasında olan yeni nesillerden hele hiç olma hiç bir şeyin sahibi olamamakla birlikte hormonal bozukluklar yeni nesilde bulaşıcı bir hastalık gibi ilerliyor. Buda aşırı cinsel istek sonucu ortaya çıkıyor zaten. Sen vucut gelistirme sporunu bırakma bilek güreşi çok daha konsantre kas isteyen bir spor ciddi müsabakalarda karşında bir bilek olmuyor çünkü rakibin celiklesmis kasları ve sağlam kemik yapısı ile senin sakatlanmana sebebiyet verebilir ve spor hayatın bir müsabaka sonucu kol kemiğinin, dirseğinin veya omuz kemiğinin kırılması ile son bulabilir. Ben nasıl yapıyoruma gelirsek. Düşük ağırlık çok tekrar ile sürekli güç antrenmanı sağlam uyku tam oranda beslenme ile oluyor ki ben 55 kilo siklette yarışacağım için kilo almamak içinde elimden geleni yapıyorum. Çalışma arkadaşım 93 kiloluk bir dev. Bu kişi ayrıca benim ev arkadaşım. Günden güne onun guclendiginide farkediyorum müsabakalara 1 hafta kala onu yenemeyecegim şekilde hazır olmasını da istedigim için onuda çalıştırıyorum. Ego olarak görme sana nasihat edecektir değilim ama beni bir abin olarak gör ve cinsel olarak kendini kontrol et bu 1990 dan beri süren psikolojik savaşın etkileri gencler aşırı hormonal istek yüzünden hormonal hastalıklar kapıyor ve kalıtsal olması muhtemel sapık ve hastalıklı bir nesil meydana geliyor. Kendini meşgul etmeye çalış benim sana son sözüm bu kardeşim kal sağlıcakla.

Back
Yukarı