Bilek Güreşi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haxcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haxcı

Üye
Arkadaşlar ben sınıfta kendi yaşımdaki bir arkadaşımla bilek güreşi yaparken çocuğu yeniyorum.Ama çocuğun bilek,biceps kasları falan benden daha sert.Ama arkadaşımın sakalı var bende daha bıyık çıkıyor.Kasının sertliğinin bununla alakası var mı yoksa sertlik=güç değil mi ?

Bu arada 17 yaşındayım.

Böyle şeylere takılmanı anlıyorum zamanında bizdede olmuştu ama şöyle diyim birinin kaslı,sert olması senden kesinlikle güçlü,kuvvetli olduğu anlamına gelmez , yaşı senden 1 2 yaş büyükse fazla fark olmaz ama gelişme çağı olduğu için farkededebilir.

Böyle şeylere takılmanı anlıyorum zamanında bizdede olmuştu ama şöyle diyim birinin kaslı,sert olması senden kesinlikle güçlü,kuvvetli olduğu anlamına gelmez , yaşı senden 1 2 yaş büyükse fazla fark olmaz ama gelişme çağı olduğu için farkededebilir.

Hacı arkadaşımdan 2 ay mı ne büyüğüm hatta.Ama çocukta 2 senedir sakal çıkıyor bende daha bıyık çıkıyor.Onun kasının sertliğinin bununla mı alakası var.

Şöyle diyim benim arkadaş benden 4 ay küçük sakalı benden daha gür çıkar ırsidir yani vücut genetiğiyle ilgisi yoktur , gayette zayıftır.

Back
Yukarı