ben biliyorum aslında. vücut geliştirmeyle uğraşırsan dayanıklılığı öğrenirsin gücünde artar ama bilek güreşi bambaşka bişey ama eskiden azim ve ''bütün gücünü vererek ne pahasına olursa olsun kazanma güdüsü'' gider gücün vardır ama vücut bunu setlere bölmeye alışmıştır bu yüzden tamamını kullanamazsın ve yenilirsin yani anlatmak istediğim->weightlifter şu vardır ama ->bench_O şu yoktur yani 10 kiloyu 10 kere kaldırabilen adam 17 kiloyu 1 kere kaldıramaz diğeride 17 kiloyu 1 kere kaldırır 10 kiloyu 10 kere kaldıramaz ama anlatmak istediğim bodyle alakalı değil tabi, güççok ilginç neden böyle birşey oldu ben bileğimin güçleneceğini umuyorum aslında. sen bilek hiç çalışmıyormusun yada ilk başladığın zamanlarda hiç iyi beslenmedenmi yaptında acaba vücut ordaki kasları aldı diğer zorlayıp beslenmeden yaptığın yerlere koydu. sebebini biliyorsan veya tahmin ediyorsan söylermisin banada ne yapmamam veya ne yapmam gerektiğini.
ben de her zamanki gibi bilek guresı yapıyordum ust uste 3 bılek guresı yaptım kolumda agrı olustu.bi kac gun sonra bı daha yaptım kolumda tak dıye bır ses geldi ve agrıyor ne yapmalıyım