Bilek Güçlendirmek İçin Hareket veya Programlar Lazım Çok Acil --- Es Geçme Lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlıkta Belirttiğim Gibi Bilek Güçlendirmem Lazım Ben 1 Aylık Boksörüm Hareketleri Felan Kavradım Fakat Bileklerim Güçsüz Olduğundan ve İnce Olduğundan Hem Çok Sağlam Vuramıyor Ve Vurunca Ağrıyor Her Neyse Bana

Bilek Güçlendirme Programı Yapabilir Misiniz ? Evde Dambılım Mevcuttur..Başka Bişey Alacak İmkanım Yok Şınav Çeşitleri Felanda Önerebilirsiniz Bilek Güçlendirmem İçin Lütfen Bekliyorum Acil Bilek Programı Lazım

Bende boks yapıyorum. Güçlü yumrul için bilek değil omuz ve arka kol kası lazım. onun için yapılan hareketlere bak. ben oraları bayağı sağlamlaştırdım çok fena patlatıyorum ayıptır söylemesi ;)

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı