bilegim cok ince yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beyler vücutlu biriyim isteyen albümüme girip bakabilir kolum cok kalin ama bilegim cok ince yanlis anlamayin sadece kol calisyodur diye ama kolum gibi gelismiyo bi türlü. yiyiorum öyle de olmuyo napcagimi sasirdim yardim edin... kafa_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:33 ----------

yok mu koca forum da derdimle ilgilenen...

Saat Takılan Bölüm Kalınlaşmaz. Üst Kısımdan mı Bahsediyorsun?

Saat takılan bölümden bahsediyorsak orası kemik yapısıyla alakalı bir durum.

Kalınlaştırmanın tek yolu beslenme, habire yiyiceksin %25 yağ oranına sahip olduğunda orası kalınlaşıcak. Şaka bir yana ön kol u kalınlaştırırsanız güzel görünecektir. İnceden kalına doğru..

yorumlarınız için tesekkürler
dirsekten saat takılan bölüme kadar ınce
kemik kalınlastırmak için hangi besınlere yönelmeliyim ?

yorumlarınız için tesekkürler
dirsekten saat takılan bölüme kadar ınce
kemik kalınlastırmak için hangi besınlere yönelmeliyim ?
Öyle bir besin yokk isadece bileği kalınlaştırsın:p

kalınlaşması tamamen senin genetiğine bağlı gelişmene bağlı bu zmana kadar kalınlaşmadıysa bu saaten sonrada pek birşey bekleme

ince olmasını avantaja çevir ne yazıkkı bendede ınce öyleki parmaklarımla bilezik yapıp bılegımı ıcıne alıyorum o kadar ınce cüsseme gore

ön kol çalışarak estetik bir görünüm elde edebilirsin

kemik içinde kalsiyum d vitamini gerekli

tıpkı vucudunun dıger bolumlerını calıstırdıgın gıbı bılek calısabılırsın .bol bol bılek ıcın egzersız tercıhen cevırme egzersızler

on kol kısmın normal koluna gore sorunyok yanı ole vucutlu bırıyım dıyınce 45 kol var falan sanabılır mıllet ole dgeıl normal ıste yagsız bır vucudun var o onkol yeterlıdır yasın ılerledıkce kalınlascaktır kımsneın 16 yaısnda 40 cm onkolu yoktur zaten

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı