Bildiğiniz güzel yabancı dizi varmı?

kesinlikle ve kesinlikle seni her bölümünde etkiliyecek ve diğer bölümlerinide izlemek için sabahlıcağın bağımlılık yapan dizi PRİSON BREAK hiç unutmam saat 11 de başlamıştım abimle sabah ezanına kadar izlediğimiz günleri hatırlıyorum bi ara star tv vermişti ama saat gece 1 de felan veriyordu :))

Blue Mountain State 1 günde 2 sezon bitirdim anlayın artık :D
Sadece jeneriğe göz gezdirmeniz yeterli :D

yabancı dizi dendiğinde akla gelen klasik isimlerden biri lost'tur izlemediysen mutlaka şiddetle tavsiye ederim

aksiyon bilim kurgu tarzı istersen fringe ve nikita öneririm

bi diğer güzel dizi ise prison breaktır bunları öneririm

Visitors'un yeni versiyonu vardı. Mükemmel bilim kurgu... Kesinlikle tavsiye ederim....

Komdedi de "The Big bang theory" 10 numaradır :)

Tabi spartacus'u hiç izlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim.
Ama en iyisi "Spartacus Blood and Sand" bu şekilde arat. spartacus izle diye bir site vardı...

ben bu ara californication diye bi diziye takıldım çok güzel herkese tavsiye ederim kesinlikle pişman olmayacaksınız

teen wolf u tavsiye ederim onunyanında scritcircle diye bitane daha vardı onuda izle

teen wolf u tavsiye ederim onunyanında scritcircle diye bitane daha vardı onuda izle

secret cirle olmasin o :)

Game of thrones siddetle tavsiye ediyorum. Awake , Breaking bad , the vampire diaries

eğer aksiyon macera seven biriysen spartacusu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.burda yazılan dizilere bir göz atıcam yaz tatilinde vaktimi geçiririrm bu sayede.

Back
Yukarı