BigJoy - BigWhey Protein

menşe türkiye yazıyor altında Türkiyede üretilmiş
ben bodymax diye bir protein tozu var Türkiyede üretilen 90 servis 2700 gr onu kullanıyordum hatta 5 kutu kullandım şu ana dek
140 liradan satılıyordu ancak şuan stokta bulamıyorum bir dahaki sefere tercihim genrise olacak oda türk malı 120 tl ye 2200 gr protein tozu var
2 defa optimum gold kullandım hiç bir farkı yok hatta benim kullandığım bodymax da creatinde vardı içinde fazladan, optimumdan daha çok beğendim
yani diyeceğim o ki gerçekten hiç bir farkı yok ucuzunu al artan paraylada süt yumurta peynir al en mantıklısı bu
genrise de ankarada fabrikası var ürünlerin içeriğini yurtdışından dolar bazında sipariş ederek getirtiyorlar ankaradaki fabrikalarında tek tek işleyip kullanılabilir kıvama getiriyorlar. durumunuz iyi ise hatta isolate olan ürün muhteşem 175 tl indirim vardı bugün 160 tl içeriğinde az miktarda glutaminle kreatin var hatta ithal bir ürün bu özellikte piyasada 250 tl nin üstünde oluyor mesela.

Kullandığın kelimelerin anlamını bilmeyerek yazdığını varsayıyorum.

Ben kendim adına konuşuyorum, boş konuşmak için yazıyorsun; konuyu uzatma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 ayda ne kadar hacim kazandın? yada güç artışın oldu?ben kullandığım kelimeleri biliyorum verdiğin cevaptan yaşının küçük olduğu belli,o yüzden öyle söyledim.reklam yapıyosun desem değil.annenden al bi 250lira git koş hocana hemen yenisini satsın sana.mutlu mesut yaşayın beni ilgilendirmez.ama aptal aptal cevaplar atma.;)

Son düzenleme:
beyler bunun çorbasını ve tekli halde çikolatasını kekini bimde bulabilirsiniz bim satışa sunmuş gören varmı bizim bimde satılıyor fiyatı ise deli eder adamı tanesi 7tl 5 tl civarlarında

şu an sitesinde 229 lira 68 paket var içinde. 4 tane de bar veriyorlar. bu ürünü başka kullanan var mı aranızda? tek tek paketler halinde olması hoşuma gitti ne dersiniz?

İçerik olarak gayet güzel fakat kullanıcı yorumları önemli tabi ham madde kalitesi etkisi ne boyuttadır bi test etmek lazım :D

Ben bu 4. ayım yani bu protein tozu ile 4. paketim açıkçası bir memnuniyetsizliğim olmadı tabi isole pro lar gibi olmaz ama kötüde değil hatta ben bu markanın bcaa,creatin ve arginine sini bile kullanıyorum aynı zamanda. Bazıları çok şekerli diyor ama bana o kadar gelmedi çünkü ben günlük hayatımda 0 şeker kullanan biriyim 16 yıldan beridir.
Tavsiye edermiyim ? Evet ederim çünkü bence bütün tozlar satış stratejisinden başka birşey değil.
Ayrıca aldığım fiyatlar : ( son 3 aylık fiyatları aşağıda aldığım yerde izmir de supp. mağazasından )
68 adet mix whey = 200 Tl idi ( dün yenisini aldım 210 ödedim )
70 servis bcaa aromasız : 90 Tl idi ( yenisi aldığımda yazarım fiyatı )
60 servis creabig creatin : 40 TL idi ( yenisi aldığımda yazarım fiyatı )
25 Servis Arjinine : 25 TL idi ( yenisi aldığımda yazarım fiyatı )

Back
Yukarı