Salvador dedi:
Massivend dedi:
Salvador dedi:
Resimler yeterli değil o yüzden gerekli yorumu yapamıyorum.
Çoook eksiğin var.
Sporla uğraşan çoğu insanda olan bir vicudun var.
Şampiyon olmaktan bahsetmişsin bu konunun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım zannedildiği kadar kolay değildir.
Eksikleri nelerdir hocam?
16 yasinda ve 6 aydir spor yapan birinden cok fazla sey beklemiyormusun?
daha cocugun naturel potansiyelinin bile ne oldugu belli degil.
Massivend sen sordun bende söyleyeyim genel olarak: Sırt,Omuz,Kol,Göğüs,trapez,resimleri yok ama büyük ihtimalle bacakta zayıftır + estetik olarakta zayıf.
Evine iki Dumbbell alan ve aralıklı şınav çeken bir kişi de bu vücuda sahip olabilir. Size göre iyi herhalde.
Aslında yorum yapmak yalnış çünkü yeni başlayan birinin piskolojisini bilirim bende salon işlettim çok insan tanıdım bu sporu yapan.
Bakalım devam edebilecek mi ben bu sporu yaptığım zaman zarfı içerisinde hiç 3 ay kadar ara vermedim bu iş böyle olmaz.
Pardon da, siz 6 body yapan birinde ne estetigi ariyorsunuz?
burada olay su olmali, hic spor yapmayan bir kiside bigbody gibi, yada iki dumbbell la, snav ceken birinin vucuduna sahip olabilir, fakat, ya 2 sene sonra ne olacak? ben ne vucutcular gordum, yarismadan 6 ay once bir cuval gibi, yarismaya dehset cikiyor. hepiniz gormussunuzdur, bir sampiyonun salonuna gidersiniz, ve kendinize, yaw bu adam cidden sampiyon muymus dersiniz, demissinizdirde.
uzun lafin kisasi, cocugun vucudu gayet iyi, calisirsa cok da iyi olur, ama kendi elinde.