Bicepsssss :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam bir gerizekalılık. Bu spor sağlık içindir böyle saçma sapan şeyler için değil, ailesini kınıyorum.

bence normal ama iğne vurulmuş kaslarından belli oluyor karın kası şekilinden falan ayrıca göğüs ve omuzları biraz daha geliştirmesi lazım yaşına göre iyi bence dahada iyi olabilir bırakmassa

Bence arkadaş videoyu izlemedi yorum yapıyor, bu yaşta büyümesine engel sağlıksız ayrıca. Arkadaşım ne diyorsunuz iyi misiniz?

yazık ya karın bölgesi kötü görünüyor kas gibi durmuyor
Kas gibi durmuyor? Çocuk 58 dakikada 3600 mekik çekiyor. Diğer videolarını izleyin 26 kilo bench basıyor 10 tekrar :D

trajikomik.

iğne vs mümkün değil kafasına sıkmaları daha az acı verir öyle bir durumda
tamamen ruh hastası muhtemel bodybuilder anne ve babanın cocuğu ama cocuğu pert etmisler yazık gercektn korkutucu duruyor..yazık günah bence..

paramparça olmuş velet :D şaka bi yana inşallah gelişimine ufak tefek zararlar verir aksini dusunmek bile istemiyorum. bu yaştaki çocukların yapabileceği en iyi spor yuzmedir. aslında her yasın sporudur yuzme ...

ben 17 yaşındayım 1 yıl bile olmadı bırakacağım boy uzaması durdu bu çocuk en fazla10 yaşında şuna bak bunun her yeri kas olsa ne olacak.

paramparça olmuş velet :D şaka bi yana inşallah gelişimine ufak tefek zararlar verir aksini dusunmek bile istemiyorum. bu yaştaki çocukların yapabileceği en iyi spor yuzmedir. aslında her yasın sporudur yuzme ...
bu yaşta yüzme biliyomudur ondan bile emin değilim.yani okadar erken bb için :D

Back
Yukarı