Bicepss

Claret

Üye
Bicepsten fazla verim alamıyorum. Evde düzenli olarak haftada 2-3 kez biceps calısıyorum. Ama verim alamıyorum. Beslenmem uyku düzenim gayet iyi . Yardımcı olun lütfen

haftada 2de olabilir ama arada 4-5 gün boşluk olması iyi olur acele etmene gerek yok çünkü hemen 1 ayda olacak iş değil zamanla oluyor inan bana bende senin gibi sürekli antrenman yapmaya çalışıyordum sonra yanlış olduğunu farkettim çok iyi olmasada fena sayılmayacak derecedeyim şuan.evde dumbelle mi çalışıyosun ?

evet 4-5 aydır 5 er kiloluk 2 dumbell var. Bi gelişme kaydettim ama fazla değil. Göğüs karın bölgem fena sayılmaz. Ama biceps düşük kalıyo diğer bölgelere göre. Dumbellerin kilosunu arttırcam 8x2 alcam .

10kg al eğer imkanın varsa 5 ltlik su bidonlarına beton dök halter yap onunla barbell curl çalışırsın barbell curl bicepsin temel hareketlerinden biri

Arkadaşım gerekli forumları okuyarak; sorularının cevabını bulabilirsin. iyi günler

biceps icin hangı hareketlerı yapıyorsun? yaptıgın hareketlerin sayısı az olabilir mi?

Back
Yukarı