Bicepslere şoklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kisish
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kisish

Üye
Okulumun açılmasına 6 gün kaldı ve bicepslerim rahat olarak belli olmasına rağmen ben bu 6 günde alabileceğim en yüksek verimim almak istiyorum ve çok ağır çalışıp bicepsleri şoklamak istiyorum.
Vücut ağırlığıyla yapabileceğim hareketler için aletler var ve birde kg'lik 2 dambıllım var.
Ne yapabilirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dikkatli olmalısın, 6 günlük kısa ve ağır bir programla yapmayı düşündüğün şoklama
...sakatlık riskine sebep olabilir. Sakatlanmış olduğun takdirde ölçü kaybına da davette bulunmuş olursun.
Ayrıca tek kas grubunu üst üste ağır çalışmamalısın... Şoklama tabir edilen şey belirttiğin sürede sana zarar verebilir.

Vadeli çalışmak daha iyi, 15 yaşında olan birisi için henüz erken bir karar gibi...

Sadece çeşitli şekillerde barfiks çek nede olsa kullanabileceğin en ideal ağırlık vücut ağırlığındır

yok öyle bişey yapabileceğin hiç bişey yok boşuna arayışlarda bulunma belki bana kızarsın ama dorusu bu

soklayıp napıcan ki gömlegi giyip oturucagın için ha bide kış geldi zaten belli olmıcak beden derslerinde hava yaparsın artıkthums:yolun basındayken sunu kavra vücud'u saglıklı kalmak için yap...

6 günde 6mm bile artma olmaz bence uzun vadeye yav yavas yavas antreman yap

bicepslere soklama tarzı yanlış olur kısa kastır olanıda kaybedersin fazla idman bol beslenme

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı