Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beslenmemde sorun var öğrenci olduğum için. Antremanlar da hammer curl, barbell curl, biceps machine yapıyorum ama gelişme yok düzenli şekilde yapıyorum.
Düzenli şekilde yaptiğin için gelişim yok . Kol gibi kücük kas grupları cabuk overtraining olabildiğinden her antrenmanda en azından 1 hareketi değiştirmekte fayda var. Ayrica Bicepsi boşver o elbet gelisir önceliğin triceps olsun cünkü kol tricepsten büyür
Bu konuda bende sorunluyum, üstelik görüntü olarak kaslar eşit olsada sol kolum daha güçsüz.
Z barla dirsekleri dayayıp dar tutuşlu ağırlık kaldırılan bir hareket var. resmen sağ tarafım sol tarafın ağırlığınıda kaldırıyor hissi yaşıyorum ve kollarım çok ağrıyor.
Biceps çalıştığım gün eve geldiğimde pc nin tuşuna basacak derman bile kalmıyor kolumda ama yinede balon gibi şişen yada iri görünümlü pazularım yok.
Tricespsler ise tam tersi, hem daha güçlüler hemde her çalışmadan sonra geliştiklerini hissedebiliyorum.
Normal duruşta bile arka kol kaslarım belirgin duruyor. bu şekilde devam edersem kol arkaya doğru büyüyüp gidecek sanırım acaba doğru yoldamıyım?
Evet doğru yoldasin. Z barla calismayi bırakıp Düz bara gecersen bir de sağlam bir scott körl calismasi yaparsan istediğin pazulari elde edersin tabi beslenmeyle birlikte .
bu vg sprou işinde öncelik beslenmedir antreman sonra gelir çoğu kişin yaptığı yalnış antremanına sıkı sıkıya bağlı kalıp beslenmeyi ikinci plana atmak