Biceps'im hakkında ..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 506
Biceps çok kullanılan kas türü. O yüzden dinlenmeye fırsatı olmuyor. :) birde biceps çalıştığın günler karbonhidratı arttır. Ayrıca triceps ile başlamanı da tavsiye ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkür ederim peki hergün bi bölgeyi çalıştırmak yararlımı 4 aydır spor yapıyorum bu arada

Zaten haftada 2 ye gerek yok 1 kere çalışmak yeterli bence.Sırt çalışırkende pasif olarak biceps çalışıo zaten daha fazla çalışırsan aksine ölçü kaybedebilirsin

Kulak verin bu adama. Ayrıca her bölge 2 defa nasıl yetişecek :) antreman hafif olursa ancak yetişir.

Fullbody antrenman tarzında haftada iki bölge çalışabilir. Antrenmanı kısa ve öz olur. Zaten bicepsi de haftada bir kere özel olarak çalışabilir çalışmazsa da deadliftte barfikste çalışıyor zaten.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kol ölçüsünün vücut yapısıyla alakası var benim boyum ve kollarım uzun olduğundan zor hacim alıyor. Kuvvet olarak en güçlü benim ama. Yani kaç santim olmalıdır çok saçma bir soru 130 santim omuzla 33 santim kolunda olabilir ben bunu gördüm yani.

Ömer e katiliyorum benimde kollar uzun ama cok zor hacim aliyor. Sanirim bu olay ektomorf vücut tipinden dolayı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı