Bicepsde oluşan morluklar

ara ara bicepsimde yuvarlak küçük morluk oluşuyo 1 kaç günde geçiyo dokunduğum zaman hiç bir agrı acı felan yok 3-5 sefer oldu bu olay bugünde dikkatimi çekti yine olmuş sizlere danışmak istedim bi bilgisi olan varsa cok sevinirim

soldier52 arkadaşım bundan bi kaç gün önce benimde kolumda bahsettiğin morluk oldu hafif bastırınca yada dokununca acıyodu şimdi ağrısı geçti fakat hafif morluk var tabi ilk günkü morluğa nazaran biraz daha az ... ben bunun fazla aşırı çalışmadan kaynaklandığını düşündüm tabi değişik fikirleri olan arkadaşlarda görüşlerini söylerlerse cok iyi olur...iyi forumlar

sıkma,vurma vb. darbeler aldın mı belkide damarlarındır , fotoğrafla aydınlatırsan daha iyi olur

hayır herhangi bir darbe olmadı kendiliğinden cıkıyor böle arada

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:06 ----------

524.jpg

cok belli olmuyor ama yinede gözüküyo

İcinizi rahatlatırmı bilmem ama bende de aynı sekilde oluyordu doktora gitmistiim.
Cevap.kılcal damarlarda cilt altına dogru kanama sekeri,unlu gıdalari kes.Sigara ve stresten uzak dur.Sıklaşırsa tekrar gel.Ancak seker diyetinden beri bi daha olmadı.
Kafanıza cok takıyorsanız doktora.:)
Basarılar.

İcinizi rahatlatırmı bilmem ama bende de aynı sekilde oluyordu doktora gitmistiim.
Cevap.kılcal damarlarda cilt altına dogru kanama sekeri,unlu gıdalari kes.Sigara ve stresten uzak dur.Sıklaşırsa tekrar gel.Ancak seker diyetinden beri bi daha olmadı.
Kafanıza cok takıyorsanız doktora.:)
Basarılar.

kötü bişemi bu yani :d

Back
Yukarı