Biceps Ve Triceps Geliştiriken???

eyaslak

Yeni Üye
merhba benim kollarım daha ince 35 cm vede dahada geliştiriyorum şuan birşey belli deil gibi sıkmadığım sürece ama bu yeni programımda sürekli uzatma hareketi consantriation tarzı hareketler yapıuyroum hep uzatma gibi yani normalde pump yapsam daha iyi olmazmı?:arrow:
 
sürekli uzatma yapmicaksın tabii.şimdilik biraz uzat sonrada pumpe yaparsın.onu yapim bunu yapmim deme hepsinden yap programa göre hepsini al.falanca hareket çok faydalımış diye ona yüklenme..
 
uzatma dediğin hareket kası uzatıyormu veya kas uzarmı önce forum içinde bu bilgileri araştırmanı öneririm.ayrıca pump yapan özel bir harekette yok.uzman antrenörlerden eğitim alın.
 
her harekette pump yapılır.yani pump yapmak için özel bir hareket yok.antrenman sonunda uygulandığından kas bitme noktasındadır.ve senin hızınla orantılı olarak kan o kas grubuna hücum eder.
 
ayrıca pump her antrenmanda yapılacak diye bir kaide yok.kasları tükenmiş olabilir ve senin uyguladığın pump ters etki yapıp kas yıkımını zorlayabilir.her antrenmanda uygulamanı onermem.aslında zaten antrenmanı nizami yapıp kasları max kasılmaya uğrattığında bu pump gerçekleşiyor.Flexor'unda bahsettiği gibi önemli olan bu pump şiddetini kas üzerinde maximum süre tutabilmek.
 
Back
Yukarı