Biceps ve triceps antremanlari

Ben 3 senedir bu sporla ilgileniyorum. gögüs, omuz, sirt her bölgem istedigim gibi gelisti ama sorunum istedigim kol hacmine kavusamadim hala. birkac sorum var.
1- yabanci forumlara haftada 1 iyi bir biceps antremani bile yeterlidir, maksimum 2 olmalidir. istedigi basariyi yakalayanlar buna katilir mi?
2- biceps ve triceps yani gün olur mu. ben omuz ve sirt ile triceps, gögüs ile biceps calisiyorum.

cevaplariniz icin tesekkürler
 
ben sahsen haftada 3 gun antrenman yapıyorum.(cok nadir 4 olur)
ve bu yuzden haftada bir kez biceps, bir kez de triceps calısıyorum.
bende gogus+biceps, omuz+triceps seklınde calısıyorum.
hacim olarak memnunum dıyebılırım.cunku bır yıla yakın bı surede bu sistemle 7,5 cm kadar kolda bı artıs oldu.
 
haftada 2 gün biceps çalışılabilir.ben dönem dönem bunu uygularım.genetik oalrak kollarım eksik olduğundan haftada 2 gün biceps çalışmaya ihtiyaç duyuyorum.
triceps ise gerek omuzda gerekse göğüste yeterince çalıştığından bence çalışılmamalıdır.biceps ve tripces rahtlıkla birlikte çıkar ve kola en iyi ölçüyü bu kombine verir.

max hacim için koldaki hareket sayısı 3 ü geçmemeli ve 8 tekrar olmalıdır.zaman zaman zorlamalı setler ile 6-4 tekrara bile inilebilir.

unutmamak gerekir ki kilo alınmadan kolda ölçüde kolay alınmıyor.
 
Back
Yukarı