biceps programım-öneriler

evde kendim için biceps programı hazırladım.1 yıllık deneyimim var.kol: 36 cm.5 hareket var ama birbirine benzeyen hareketleri 2 set yapıyorum.

hummer curl 3x8
preacher curl 3x8
barbell curl 2x8
wide grip barbell curl 2x8
close grip barbell curl 2x8

programın ikinci ayında ise preacher curl yerine concentraction curl gelecek.sizce nasıl programım ?

Barbell curl 4x8
Preacher 4x8
Hammer 3x8

gibi bir program yeter de artar bile. Ne kadar 2 set yapiyorum desen de 5 hareket çok çok fazla biceps için . Kolunu büyütmek istiyorsan daha çok triceps öncelikli calısmalısın

evet haklısınız aslında.nedense son günlerde bicepsin tüm bölgelerini çalıştırmaya kafayı taktım o yüzden bu kadar cok hareket oldu.peki mesela 3x8 barbell curl yapıyorum ya: ilk seti normal tutuş, 2. seti açık tutuş. 3. setide kapalı tutuş yapsam daha mı iyi olur ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:02 ----------

özür dilerim flood oluyor ama:
triceps programım ilk ay :
dips 3x8
push down 3x8
lyig extansion 3x8

2. ay:
kapalı tutuş bench press 38
overhead dumbell extansion 3x8
kickback 3x8

1 yıllık sporcuysan bence söyle bi program dene ben fayda görmüştüm. kollarım 39du 1,5 ay yaptım yine 39 cm di ama kol baya dolgun ve büyük gösteriordu ve şekillenme yuvarlanma filan olmustu hoş bi görünüm almıştı

Barbell curl 4x10
Alternate dumbell curl 3x10
hammer curl 3x10
dar tutus z bar curl 3x10

Back
Yukarı