Biceps programı

Merhaba arkadaşlar.Yaşım 15.Foruma yeni katıldım daha öncedende bilmediğim,kafama takılan şeyleri burdan bakıyodum ve aranıza katılmaya karar verdim. Sorum şu ;

Geçen ayın biceps programı:
Barbell curl 3x10
Oturarak çift dumbbell 3x10 >>>>>>> (Sehpaya oturup dumbbelleri elleri ileriye bakıcak şekilde kaldırıp indirme)
Concentration 3x10

Bu ayın biceps programı:
Scot curl makinada 3x12-10-8
İncline dumbbell curl 3x12-10-8
Alternatif dumbbell curl 3x12-10-8

Sizce bu program nasıl arkadaşlar idare edebilicek bir biceps programı mıdır ? Ya da bundan daha iyi program önerileriniz var mıdır ? Varsa yazarmısınız :)

Dostum çncelikle vücudun her bölgesinin temell kütle hareketleri vardır mesela göğüsün bench press bacağın squat gibi gibi sen Biceps kası için de bunu atlamışsın peki o hareket ne tabiki BARBELL CURL ÖZELLİKLE ez bar la yapmalısın BARBELL CURL-ALTERNATE CURL-HUMMER CURL-SCOTT CURL İDEAL PROGRAMDIR içi,nde barbell curl olmayan bir biceps programıı anlamsızdır aynen göğüs çalışırken bench press siz olmayacağı gibi tekrar lara gelecek olursak 12-10-8-6 yaparsın 10-8-8-6 yaparsın bu sana kalmışşş her sette kilo yu 2.5 kilo olsada artırmakk ta işin püf noktasıdır saygılar

Haklısın Mercurial programı ilk gördüğümde bende anlamsız bulmuştum. Yazdığın programı deniycem. Tesekkur ederim cevabin icin iyi sporlar :)

ne demek hepimiz birbirimize yardımcı olmak için burdayız :) belki o arkadaş kendine göre üretken bir program olduğu için 12-15 tekrarı yazmıştır normal ama genel olarak piramit setler çok daha iyi sonuç verecektir

Back
Yukarı