biceps lerim çıkmıyor

arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim sorunum çok ilginç bb ye başlayalı 7 ay oldu en zor bacak kası denir benim bir buçuk ayda bacaklar çıktı ama en kolay denen bicepslerim 7 ay geçmesine rağmen çıkmıyor vücudun her yeri gelişti bi tek bicepsler gelişmedi ölçü olarak büyüyor fakat şekilde gözükmüyor acaba hareketlerdenmi kol hareketlerim şöyle:

konsantrasyon curl:10 8 6 üç set
telde curl:10 8 6 üç set
scut curl:8 8 8 üç set

acaba hareketler yetersizmi yoksa fazlamı bilgilerinize ihtiyacım var teşekkürler

Barbell curl x5 12 10 8 6 4 (Ayakta düz barla bar kaldırış)
Preacher curl x3 8 6 4 (Sehpada düz veya z barla kaldırış)
Stated Dumbell curl x3 8 6 4 (Oturarak dambıl kaldırış. Bi sağ bi sol)(Çevirerek )

Set araları 2 3 dk dinlenme. Her tekrar 2saniye civarı sürsün. Yani yedirerek yapıyosun.

En önemlisi extra başka hareket ve set yapma. Bütün enerjini bu programda biterecek kadar ayarla ağırlıkları. Son tekrar bittiğinde sende bitmiş ol.

Haftada 2 kere bu antrenmanı ekle programına...

Antrenman (3gün) 72 saat dinlenme, antrenman (4gün)96 dinlenme şeklinde...

1ay sonra sonuçları paylaş burdan.

Kac kg la yapıyorsun. Sonra haftada kac gun calısıyorsun. Agır calıstıgından olabilir. Kasın dinlenmesine ızın vermedıysen veya beslenmeyle ılgılı olabılır. Kendını tanıtmamıssın.

Hareketlerden once ısınma hareketlerı yapmadıgın ıcın olabılır.

arkadaşlar yormlarınız için teşekkürler kan mevsimi haftada bir çalışıorm scut curlu 20 kg ile başlayıp 24 ile bitirorm konstantrasyonu 8 kg 10 kg bitio öle yani ağırlıkları iyi die düşünüorum

Tecrübeli arkadaşların bilgisine

arkadaşlar öncelikle konu açma butonu diye bişy göremediğim için böyle saçma bi yol buldum kusura baakmayı

pazartesi - Chest
· 25 pushups
· Nautilus chest press
· Nautilus incline press
· Pec deck machine (chest fly)
salı - Back
· 5 pullups
· Seated rows
· Lat pulldowns
· T-bar rows
çarşamba - Shoulders
· Arnold dumbbell press (like a military press, but start the action with palms facing in and end the action with palms facing out)
· Lateral raises
· Front raises
perşembe - Biceps/Triceps
· Nautilus curl machine
· EZ cable curls
· Hammer curls
· Tricep pushdowns

bu programı uygulamay başladım 1 aydr çalışıyrum ve her gün 10 dk antremandan önce ve sonra koşuyorum ve de 5 10 dk arası hafif tempo yüzüyorum sonra stream room da biraz zaman geçiriyorum bu süreç sizce kaslar için iyimidir ve program hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ve de her gün en az 100 120 arası mekik ve benzeri şeyler uyguluyorum karın bölgesi için önerileriniz için şimdiden saolun..

Eomer ! Lütfen başka kişinin Konusunu OFF - TOPIC yapma. Forum Kurallarını oku. Bazı bölümlere (Yeni Başlayanlar Bölümü Dahil) kayıt olduktan 3 gün sonra konu acabilirsiniz. Sabırlı olun.

Agırlıklar guzel ama haftada 1 calısmanı anlamadım sen butun programını gondersene bana umarım sadece biceps calısmamıssındır. Ben 2 gun calısıyorum 1 gun off 2 gun antreman 1 gunoff yanı haftada 3 kez biceps calısıyorum.

Agırlıklar guzel ama haftada 1 calısmanı anlamadım sen butun programını gondersene bana umarım sadece biceps calısmamıssındır. Ben 2 gun calısıyorum 1 gun off 2 gun antreman 1 gunoff yanı haftada 3 kez biceps calısıyorum.

hayır hocam pazartesi omuz arka kol

carşamba göus kol

cuma sırt çalışıorum öle yani haftada bi gün biceps çalışmış oluorum anlatabildimmi

Diez' in verdiği programa bak. Etkili bir program, senin gibi haftada bir gün biceps calışan kişi için, bicepsin hakkını verecek bi program. Oradaki kiloları kendıne gore ayarlarsın.

merhaba bence haftada kol antremanın ikiye çıkar ve biceps-triceps aynı gün çalışacak şekilde yap daha verimli olur gerçekten insanda gelişmesi zor gögüs ten sonra ikinci kas grubudur bicesp bide kolunun büyümesi için aslında triceps e de önem vermelisin çünkü kolun 3/1 i biceps tir. 3/2 si triceps tir . arka kolların yani arka kol ne kadar iyi çalışırsan kola büyüme o kadar iyi olur unutma kol vucüdun sonudur. o nedenle yavaş gelişir ama geliştiricem diyede fazla yüklenme kollara sonrada overtraning sorunun çıkar meydana ...
bildiklerim bu kadar umarım açıklayıcı olmuştur....

ben bicepslerimi büyütmek için gerçekten ağır çalıştım... bunu herkese tavsiye ederim...
kaldıramadığın ağırlıklarn altına partnerinin ve hocanın kontrolü altında girmeye çalış... sonra o ağırlıklara alşmaya başlıyorsun.. sadece sabır... ::::NO PAİN NO GAİN::::

psiko2006 ölçü olarak büyüyor demişsin... sonra da gelişmediğinden şikayetçisin :) illa da şekil diyorsan bunun genetiğinle de ilgisi olabileceğini hiç düşündün mü?

Back
Yukarı