Biceps kasılmasından hareket yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emrhnsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Emrhnsr

Üye
Arkadaşlar merhaba , 1 aylık vücut alıştırma programından sonra yeni programa geçtim örnek olarak ptesi ; gögüs önkol çalışıyorum 4 gögüs 4 önkol hareketi yapıyorum setler 12 10 8 6 olarak , fakat 4 gögüs hareketini yaptıktan sonra önkol hareketlerinden 1 tanesini anca yapabiliyorum bu omuz arka kol çalıştığımdada oluyor ,kollarımda gram enerji güç kalmıyor bu nedendir nerede yanlış yapıyorum veya zamanla alışırmıyım ? Değerli yorum önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar..

Antrenmandan önce karbonhidrat ağırlıklı besleniyor musun? Birde hızlı toparlanma ve kas gelişimi için başlangıçta BCAA+ Glutamine karışımı bi supplement bakabilirsin. Örneğin https://www.supplementler.com/urun/scitec-bcaaglutamine-xpress-600-gr-7157 Bunun hamlık ağrılarını da azaltacağını düşünüyorum. Ben ne zaman sporu bir dönem bırakıp tekrar başlasam BCAA Glutamine karışımı içeren ürünlere yöneliyorum. Hızlı toparlanma da sağlıyor. Tabi ki gün içerisinde protein ağırlıklı antrenman öncesi karbonhidrat ağırlıklı beslenmek şartıyla.

Bunun yanında biceps için 4 hareket'in fazla olduğu görüşündeyim. Örneğin sadece Biceps için mi 4 hareket yapıyorsunuz? Yoksa arka ve önkol için toplamda 4 hareket mi?

Antrenmandan önce karbonhidrat ağırlıklı besleniyor musun? Birde hızlı toparlanma ve kas gelişimi için başlangıçta BCAA+ Glutamine karışımı bi supplement bakabilirsin. Örneğin https://www.supplementler.com/urun/scitec-bcaaglutamine-xpress-600-gr-7157 Bunun hamlık ağrılarını da azaltacağını düşünüyorum. Ben ne zaman sporu bir dönem bırakıp tekrar başlasam BCAA Glutamine karışımı içeren ürünlere yöneliyorum. Hızlı toparlanma da sağlıyor. Tabi ki gün içerisinde protein ağırlıklı antrenman öncesi karbonhidrat ağırlıklı beslenmek şartıyla.

Bunun yanında biceps için 4 hareket'in fazla olduğu görüşündeyim. Örneğin sadece Biceps için mi 4 hareket yapıyorsunuz? Yoksa arka ve önkol için toplamda 4 hareket mi?
Gögüs 4 triceps 4 biceps 4 omuz 4 her hareket 4 yani , bu arada değerli yorum ve önerin için teşekkürler biraz daha dikkat edeceğim

Back
Yukarı