Biceps Hareketleri ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veNo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

veNo

Üye
Arkadaşlar aletsiz edavatsız yani dumbel kullanmadan yapılan BİCEPS hareketleri yazarmısnız. Birde kaç set her sette kaç tekrar yapacağımı söylerseniz sevinirim. iyi forumlar. Saygılarımla

Hergün bicepsini 1 set 30 saniyeden 5 set sıkıyorsun muazzam kol kaslarına sahip oluyorsun bizde enayi gibi ağırlık çalışalım vay canına

Yanına birini bul , ip al uzunda bir tane , iki ucunu ona ver sende yukarıdan tut . O aşağıya itsin ( push down ) sen yukarıya kaldır ( barbel curl gibi ) Bunları yaparken güç uygulayın çokca öyle kolaya kaçmadan sertçe yapın .Hem o triceps çalışıcak hemde sen biceps . Hiç yoktan iyidir ve böyle bir çalışma şeklide var zaten ayrıca , yani kafamdan atmadım :)

Arkadaşlar hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak böyle olmayacağını anladım ve 5'er kiloluk 2 tane dumbell almaya karar verdim yeni başlamış birisi için sizce 5'er kilo iyimi ?

5 yeterde anca 2-3 hafta idare eder 2-3 hafta sonra 5 kilo sana etki bile etmeyecek nerdeyse haberin olsun

Arkadaşlar hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak böyle olmayacağını anladım ve 5'er kiloluk 2 tane dumbell almaya karar verdim yeni başlamış birisi için sizce 5'er kilo iyimi ?
5 kilo ile başlanabilir ama ilerletmen lazım

Back
Yukarı