aslına bakarsanız her bölgenin birbiriyle baglantısı var iyi omuzlarınız ve iyi sırtınız varsa kollarınızda çok iyi olabilir.saymadıgım diger bölgelerinde kesinlikle etkisi olur.herşey iyi ve güzelde biceps gelişimi zayıfsa burda bi programa kaç ay baglı kaldıgınız önemlidir.mesela ben biceps için 2 hafta aynı programı uygularsam ondan sonra ki haftalarda gelişim yavaşlıyor.biceps konusuna çok kafayı takmıştım halada bicepsleri iyi olan arkadaşlarımın ne şekilde çalıştıklarını sorarım.biceps gelişmiyorsa edindigim tecrubelerden yola çıkarak sizlere şunu söyleyebilirim.haftada 1den fazla o bölgeyi çalıştırmayın,bir programa uzun süre baglı kalmayın en önemliside agırlıgı kaldırmadan önce kaldırdıgınız agırlıgı bicepslerinize yüklediginizden emin olun agırlıgı bicepslerinizde hissettikten sonra kaldırın.bunun yanında yaptıgınız işe konsantre olmakta çok önemli tabi...son olarak şunu söylemeliyimm kendinizi sıkarak eklemlerinizi kilitliyerek hiçbiyere varamıyorsunuz. salonlarda yanlış çalışan çok insan gordum bu konuda yardım ettigim arkadaşlarımın gelişiminde gözle görülür bi değişim oldu diyebilirim.