qwerdas1231
Üye
Merhaba arkadaşlar benim biceps ölçüm 34 cm 40 cm olması için ortalama kaç ay geçer not(lütfen konuyu kapatmayın kimsedden kâhinlik beklemiyorum sadece kendi gelişimlerine göre cevap bekliyorum)
cevabın için teşekkür ederimÖrnek istersen eğer ben 4 aydır BB yapıyorum.ramazanda 1 ay ara verdim oyüzden 3 ay diyelim. 32,5cm olarak başladım.Şuanda anca 35 cm oldu.
Haftada 2 kez biceps çalışıyorum.Bundan sonra daha yavaş gelişeceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı![]()
anlıyorum sağolunSenin vücuduna , antremanına , beslenmene , sabrına , kararlılığına vb. daha sayabiliriz forumca .. Bunlara bağlı ben sana 5 ay derim sen 3 ayda yaparsın anlatabiliyorum değil mi ?
mesela ben 1.5 ayda kollarımın 05 cm büyüdüğünü hatırlıyorum imkanın varsa bicepsle tricepsi haftada 2 gün gir bu arada triceps iceps kasının iki katıdır kolları asıl büyüten triceps oluyor yani buda aklında bulunsunevet olabilir benim 1 ayda 32den 34 oldu ilerledikçe büyümek zorlaşıyormuş
Kenzonun kol 48 sanırım. ct fletcher da steroid kullanmıyor diye biliyorum 54 mü 56 mı ne biceps var.Normal yollardan bu sporu deneyen beslenmesine önem veren (kür /steroid gibi şeylere bulaşmamış) iyi bir düzeni olan ve bu sporu gerçek manada onemseyerek ve hakkıyla yapan bir kişi biraz da genetigin etkisiyle 44-45 kol yapabilir . Tabi bu 20li 30 lu yaşlardaki kişiler için daha geçerli. Ha bu belki 3 belki 5 belki 10 senede olur ama genetiginizin sınırlarını zorlayın . Bu spor 1 senelik bir spor değil unutmayin. Hakkını verirseniz istediğiniz hedeflere sırayla ulaşacaksınız Allahın izniyle...