Biceps Antremanında Ön Kol

Arkadaşlar 3 seneye yakın bu sporla ilgileniyorum ve bu forumu takip ediyorum. Hastalığım nedeniyle spora başlayamadım. Bu yaz itibariyle eve set alıp başladım. Flexor,diez hocamın ve diğer mod. admin büyüklerimin yazılarını tavsiyelerini okuyarak beslenme ve antreman prog. çıkardım. 1.74 boy ve 60 kiloyum. Amatör olarak voleybol oynadım 1 seneye yakın. Antremanlarda ve biceps çalışırken ön kolda aşırı yanma oluyor setlerin sonunu zor getiriyorum.Ön kol da ayrı bir şekilde çalışıyorum.Bu yüzden biceps ve diğer kas gruplarından tam verim alamıyorum.Bunun üstesinden nasıl gelebilirim acaba bir yerde hata mı yapıyorum?

Biceps Antremanım;
-Ayakta Dumbbell Curl (4x12)
-Ayakta Hammer Curl (4x12)
-Concentration Curl (4x15)

Önkolu ayrı çalışma derim.
Şahsen bende çalışıyordum.Sonra gögüs,biceps çalışırken fena yanıyor
Eğer ön kol çalışıcam diyorsan önkolu zorluyan antremanlara 3,4 gün öncesi önkolunu çalıştır.
Mesela pazartesi,salı,perşembe,cuma
çalışıyorsan cuma antreman sonunu önkola ayırabilirsin

haftada 2 kere yapıyrsan vazgeç
dinlenmeleri içn kaslara müsade et
haftada 1 ön kol yetecektir

Daha yeni başladığım için her gün çalışıyorum, pazar günü hariç. Ön kol için 3 gün arayla çalışıyorum zaten. Anlamadığım şey ön kolun çok çabuk yorulması kasılması. Hummer Curl'ün sonunu zor getiriyorum son harekete kolda güç kalmıyor.Bicepsler tam kasılmıyor, ön kol olabildiğince şişiyor buna izin vermiyor.. kafayı yemek üzereyim ??

dediğim gibi yap
zamanla bicepsler güçlenecek ve ön kol kasları da dinlenecek o zaman her şey çözülür
zaman zaman zaman ....

Back
Yukarı