rey619
Üye
:arrow:Biceps çalışmasından önce kolu ısıtmak cok onemlidir ,bunu bılıyorum.Bıceps çalısmasında ılk önce hafif ağırlıklarla 20-30 tekrarla kolu ısıtmaya calışsamda bıceps ile dirseğin iç kısmını bağlayan yerde(eklem) ağrıdan kurtulamıyorum.barbel curl ıle 45 kg girebilirken şimdi ise 20 kg ile ağrıdan çalışamıyorum. Psıkolojık olarak cökmüş durumdayım.
Ve ufak bır bırakma dönemı yaşadım.1 ay kadar ama bu kadar gerilememde imkansız olması gerekiyor.Vitaminleri aksatmıyorum.sorun nedır sizce?kafa_
(kesinlikle hareketi yanlış yapmamaktayım,kolun ikiside ağrımaktadır çalışma esnasında)
duhduh
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:43 ----------
yorum yapıp eleştirmeden korkmayın...
Ve ufak bır bırakma dönemı yaşadım.1 ay kadar ama bu kadar gerilememde imkansız olması gerekiyor.Vitaminleri aksatmıyorum.sorun nedır sizce?kafa_
(kesinlikle hareketi yanlış yapmamaktayım,kolun ikiside ağrımaktadır çalışma esnasında)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:43 ----------
yorum yapıp eleştirmeden korkmayın...