Biceps İçin Değişik Bir Program

Öncelikle selamlar.

Bu konu başlığı altında yeni uygulamaya başlayacağım bir Biceps programı hakkında sizlerden yorum ve bilgi almak istiyorum.

Pazartesi ve Perşembe günleri çalışıyorum Biceps'i.

P.tesi -> Barbell Curl (Medium Grip) 4x8
Z Bar Preacher Curl 4x8
Seated Hammer Curl 4x8
Concenteration Curl 4x8
Perşembe -> Barbell Curl ( Narrow/Dar Grip ) 4x8
Smith Machine Vertical Curl 4x8
İncline Dumbell Curl 4x8
Concenteration Curl 4x8

Bu programla bicepsin tüm kısımlarını çalıştırmayı düşünüyorum. Yorumlara açığım. Şimdiden teşekkürler.

Bir daha gözden geçiricem :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:43 ----------

Bir sorum daha olucak konu dışı ama.

Benim antremanlarım biraz uzun sürüyor. 10 dk İnterval Cardio'yla başlıyorum. Üstüne 100 dk'ya yakın sürüyor ağırlık. 4 hareket 3 set bacak, 5 hareket 3 set göğüs, 4 hareket 4 set biceps mesela bugün 100 dk sürdü. Çok uzun geldi bana.

3 Temel hareket yeter ya aşırısı kas kaybına neden olur.

Z bar
Dumbell curll
Concentration

Ana sayfadaki biceps makaledesinde;

Biceps calismasi

Barbell Curls - 2 sets, 8-10 tekrar
Reverse Barbell Curls- 1 set, 8-10 tekrar
Concentration Curls (Dumbell) - 2 sets, 12 tekrar
Cable Curls (Kol disari dogru uzatilmis sekilde) - 2 sets, 8-10 tekrar
Yarim Chin-up, 30 saniye boyunca tutun

Diyor. Güzel program aslında. Kasları cok değişik etkiliyor. Özellikle Reverse Barbell Curls ve Yarim Chin-up. Ben Reverse Barbell Curls' u pek beceremiyorum tutuş zor olduğu için kası iyi etkiliyor. Yarim Chin-up baya işe yaradığını yaparkende hissetceksin :). Böyle bir program yapmanda fayda var

Teşekkür ederim kardeşim aklımda.

Z Bar Preacher Curl ve Incline Dumbbell Curl u aynı güne almanı tavsiye ederim.

Ve bu Concenteration Curl un her setinden sonra max kaldırabilceğin kadar Dumbbell ile Hammer Curl u sadece 3 tekrar yapmanı tavsiye ederim

Back
Yukarı